DriverMax PRO – Licență Gratis Pentru 1 An

SaveSavedRemoved 0

DriverMax PRO – Licență Gratis Pentru 1 An

[ads2]

DriverMax Pro vă permite să actualizați toate componentele hardware doar cu un singur clic, păstrând in permanența driverele PC-ului dvs. mereu actualizate.

Actualizarea driverelor nu este doar o parte importantă a întreținerii PC-ului, dar, de asemenea, un tratament de prima linie pentru probleme de hardware și un mod sigur de creșterea a stabilității și performanței computerului. În timp ce acest proces ar putea fi riscant și frustrant, dacă se face manual.

DriverMax PRO este un program care descărca și actualizeaza driverele în mod automat, cu doar un singur clic. Aceasta va salva timp si  muncă, cum ar fi gasirea drivere disponibile, actualizarea, descărcarea și instalarea lor.

DriverMax detectează driverele vechi și cu probleme, pentru care sunt disponibile actualizări, creează un punct de restaurare înainte de a actualiza driver-ul sau driverele necesare., pentru ca, in cazul ca ceva nu merge bine sa puteti restabilii sistemul. Aplicația este disponibilă atat freeware cât si versiunea pro, platită.[ads2]

DriverMax versiunea gratuită vă permite să descărcați două actualizări pe zi, astfel încât pentru a ocoli această limită aveți nevoie de DriverMax PRO ($ 29.8 / an), Cu contul Pro puteți descărca și actualiza un număr nelimitat de drivere simultan[ads1]

Altele caracteristici pro include: actualizeaza doar driverele semnate, instaleaza drivere automat, verifica driverele in fiecare ora, plus asistență pentru clienți.

DriveMax Pro oferă actualizări de la aproape toți producătorii, nu numai că oferă actualizări de drivere, dar, de asemenea, vă permite restaurarea driverelor după reinstalarea Windows.

DriverMax PRO – Licență Gratis Pentru 1 An :

[ads1]

Pentru a obtine o licență Gratuită, trebuie sa vizitați pagina promoțională  ( pagina promotionala 2 )și să completați micul formular cu numele, prenumele, adresa de email și bineînțeles ”I am not a robot”.[ads1]


Verificați căsuța de email, veți avea un email de la “noreply@drivermax.de” cu serialul pentru înregistrarea programului, daca nu este in inbox verificați și folderul spam.

Promoția este valabilă pentru o perioada foarte scurta de timp. Daca primiți mesajul de licență invalidă, asigurați-vă că există o cratimă după „DMX” în numărul de serie (de exemplu: DMX-576-87X-9B51).

Descarca installer-ul de aici,  instalați software-ul și în timpul instalării, aplicația va încerca să instaleze software-ul VPN Pro, puteți să permiteți sau să renunțați la finalizarea procesului de instalare.

7 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Merge doar pt germani…

  2. de fapt merge, dar cand rulezi programul iti spune ca e doar pentru germani…

  3. merge dar doar pt germani

  4. Nu merge. Imi da ca pagina nu exista.

  5. multumesc

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0