Kotobee Author Gratis

Kotobee Author Gratis

Kotobee Author – creaza carti electronice !

Kotobee Author este un creator de ebook-uri premiat care vă permite să creați cărți electronice bogate cu conținut interactiv și să le exportați în mai mult de 10 formate diferite.

[ads4]

Kotobee Author este un creator de cărți electronice complete și editor EPUB, potrivit pentru educație, formare și publicare. Kotobee Author este câștigător al Academics’ Choice 2016 Smart Media Award.”.

Cu autorul Kotobee, puteți crea cu ușurință cărți electronice interactive, bogate cu videoclipuri, audio, 3D, widgeturi de cărți, întrebări și multe altele. Personalizați aspectul aplicațiilor dvs. de ebook și emulați rezultatul pe diferite platforme și dispozitive. Exportați ebook-ul în mai multe formate diferite, cum ar fi aplicații web, aplicații desktop, aplicații Chrome și EPUB3, care pot fi deschise folosind aplicația gratuită Kotobee Reader (http://www.kotobee.com/products/reader) sau folosind oricare dintre cititorii de cărți populare disponibile în magazine. Licența de bază este o valoare de 100 USD, permițându-vă să personalizați în întregime și marcați aplicațiile dvs. de ebook cu propriul logo, eliminând filigranul cu logo-ul Kotobee.

Kotobee Author acceptă în prezent 17 limbi diferite:
Engleză, franceză, spaniolă, portugheză, olandeză, germană, maghiară, italiană, malaeză, poloneză, română, rusă, turcă, arabă, chineză, japoneză, coreeană.

[ads3]

Pagina promotionala o gasim aici, promotie valabila inca o zi si 13 ore!

Aceasta este o licență pe viață pe 2 computere, pentru uz comercial sau necomercial
Veți primi actualizări gratuite timp de 30 de zile
Obțineți asistență tehnică gratuită
Trebuie să obțineți cheia de licență și să descărcați kit-ul de instalare înainte ca această ofertă să se încheie

Kotobee Author Gratis
Kotobee Author Gratis

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0