FlipHTML5 Platinum Plan Gratuit

FlipHTML5 Platinum Plan Gratuit

FlipHTML5 – Platinum Plan Gratuit pentru 6 luni, atât pentru Windows cât și pentru Mac OS.

FlipHTML5, instrumentul all-in-one, care ajută atât utilizatorii de Windows cât și pe cei de Mac să convertească PDF-ul în carți cu efect realistic plus opțiuni de distribuție online și offline. Cu peste 20 de milioane de utilizatori, FlipHTML5 deține capacitatea puternică de a satisface nevoile de marketing de înaltă calitate, nu este nevoie sa detineti abilități de programare.

FlipHTML5, unul dintre cei mai importanti furnizori de tehnologii digitale HTML5, a lansat o platforma online de publicare a cartilor. Această platformă ajută la conversia fișierelor PDF în cărți foarte rapid, practic în câteva secunde.[ads2]

FlipHTML5 a fost creat pentru a aborda problemele asociate cu crearea de cărți răsturnate sau de conversie a fișierelor PDF deja existente în cărți. Acesta vă poate ajuta să personalizați aspectul și conținutul pentru publicarea online.

Cărțile flipping create cu software-ul FlipHTML5 sunt compatibile pe orice dispozitiv, de la sisteme computerizate la tablete și telefoane. Cărțile răsturnate se execută pe orice browser, oricare ar fi, Chrome, Opera mini sau chiar Internet explorer, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji ce browser să utilizați, conectați-vă direct la site și începeți să convertiți fișierele PDF preferate în cărți. Sau utilizatorii pot descărca software-ul desktop pentru a proiecta conținutul de la zero. FlipHTML5 oferă un instrument puternic de editare a paginilor pentru ca utilizatorii să proiecteze conținutul.[ads1]

Acum FlipHTML5 Platinum Plan este gratuit pentru 6 luni, pentru asta trebuie savizităm pagina promotionala, scriem adresa de email si apasam butonul “GET THE CODE”.

Veti primi un email care va conține o licență / serial, plus instructiuni.

A se activa inainte de 30 martie 2018.

FlipHTML5 Platinum Plan Gratuit
FlipHTML5 Platinum Plan Gratuit
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0