FILEminimizer Office Gratuit

Deal Score0
Deal Score0

FILEminimizer Office este un instrument util care vă permite să comprimați fisiere PowerPoint, Word, Excel și multe altele.

[ads4]

Uneori, instrumentele care vă permit să comprimați fișierele Office schimbă extensia sau formatul de fișier si creează probleme atunci când doriți să le utilizați mai târziu. Totuși, suita FILEminimizer Office vă permite să aveți tot ce este mai bun din ambele lumi prin comprimarea fișierelor PowerPoint, Word și Excel, păstrându-și formatul original și extensia de fișiere.

Dezvoltatorii susțin că FILEminimizer Office reduce dimensiunea fișierelor PowerPoint, Word și Excel cu până la 98% folosind o tehnică inteligentă de compresie care comprima imagini și obiecte încorporate. Rezultatul este că fișierele optimizate sunt mult mai mici, mai sigure și ideale pentru partajare și trimitere prin e-mail.

[ads3]

Aveți trei opțiuni principale în partea de sus a interfeței FILEminimizer Office – Optimizați, Pack & Go și Căutare fișiere. Prima opțiune reduce pur și simplu dimensiunea fișierelor la minimum, a doua face același lucru, dar vă permite să le trimiteți prin e-mail și să configurați alte opțiuni legate de e-mail. Căutarea vă permite pur și simplu să căutați fișiere pe care le-ați optimizat deja cu FILEminimizer Office.

Utilizarea FILEminimizer Office este incredibil de ușoară și procesează fișierele foarte rapid. Un nou fișier este întotdeauna creat cu “Fileminimizer” notat după numele de fișier, astfel încât originalul dvs. este lăsat neatins.

Pagina promotionala pentru FILEminimizer Office o gasim aici.

[ads2]

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Descarca Legal - 100% Gratis
   Logo
   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart