Dr.Web Security Space 11.0 – Licenta GRATIS

SaveSavedRemoved 0

Dr.Web ofera produsul lor de top in materie de securitate – GRATUIT pentru o perioada de testare de 90 de zile.

Dr.Web este un dezvoltator rus de software pentru securitatea informaţiilor. Produsele Dr.Web anti-virus au fost dezvoltate începând cu anul 1992. Ele au arătat întotdeauna rezultate perfecte in detectarea de programe malware de toate tipurile şi sunt conforme cu standardele internaţionale de securitate. Numerosii clienti din toate colturile lumii sunt dovada clara a încrederii acordate produselor Dr.Web.

Toate produsele inglobeaza tehnologia proprietara unica Dr.Web antivirus. Doctor Web este unul dintre cei doar câtiva furnizori de anti-virus care poseda tehnologii proprii de detectare si curatare a malware-ului, un serviciu de monitorizare a virusului, precum şi un laborator de analiză.[ads2]

Cea mai puternica autoprotectie – destinata protejarii computerului tau

Dr.Web anti-virus de la Doctor Web s-a dovedit a fi singurul din cele mai utilizate 7 programe anti-virus, care nu au dat inapoi în fata participanţilor la Seminarul internaţional “Alternative Workshop on Aggressive Computing and Security “ desfasurat sub egida ESIEA .
Seminarul a avut loc in 23-25 octombrie 2009 în Laval, Franţa. Ca parte a evenimentului, şapte anti-virusi au fost testati pentru a determina dacă sistemul lor de auto-protecţie ar putea fi dezactivat în şaizeci de minute. Anti-virusii au fost testati pe masini Windows si testerii au avut privilegii de administrator în cadrul sistemelor. Pentru mai multe informaţii despre testare, puteti vizita site-ul web ESIEA

 

Pentru a obtine acest trial extins la 3 luni trebuie sa vizitam aceasta pagina promotionala

[ads1]

 

Faceti click pe butonul verde ”Download three month trial” (indicat in poza de mai sus). In urmatorul ecran completati cu datele cerute, respectiv adresa de email si codul de securitate – apasam butonu ”Send”.

 

Dr.Web Security Space 11.0 - Licenta GRATIS

Un email va sosi in cel mai scurt timp cu link-ul catre pasul 2, acolo unde va trebui sa completam un al doilea formular cu un nume de utilizator, sa selectam tara, si la fel ca in prima imagine, codul de securitate.

Three-month Dr.Web trial registration

 

Codul de inregistrare/licenta pentru Dr.Web Security Space 11.0 va fi trimisa instantaneu in casuta de email .

Codul de inregistrarelicenta pentru Dr.Web Security Space 11.0

 

3 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. sunt impresionat de cea ce scrie in descriere

  2. dupa unii specialisti ar fii chiar mai bun decat malwarebytes

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0