Dr.Web Katana – Licenta Gratis 90 de zile

dr web katana

[ads2]Dr.Web Katana este un nou instrument de securitate de la firma ruseasca  “Doctor Web”, dezvoltatorii  il prezinta ca pe un Next Gen de securitate, un avansat instrument de protectie a sistemului de  operare.

Acest instrument de securitate protejează PC-ul împotriva noilor amenințări care un antivirus traditional nu le-ar recunoaste, pentru că Dr.Web Katana nu se bazează semnaturi virus ci utilizează tehnologii proactive.

Dr.Web KATNA protejeaza sistemul împotriva amenințărilor informatice prin intermediul tehnologiilor non-semnătură pe baza de analiza comportamentala, detectarea amenințărilor cloud-based, și reguli prestabilite. Programul nu intră în conflict cu anti-virus de la terțe părți și poate funcționa într-o echipă cu ei pentru a spori securitatea computerului. Mai mult decât atât, nu utilizeaza foarte mult din resursele pc-ului.

Dr.Web KATNA utilizeaza în principal trei tehnologii și anume: procesul euristică Dr.Web, Dr.Web ShellGuard și Dr.Web Cloud.Tehnologia de analiză Comportamental euristică Dr.Web protejeaza sistemele impotriva programe noi, care sunt capabile sa evite detectarea prin analiza tradițională bazată pe semnături și rutine euristice.

Procesul Dr.Web euristic analizează comportamentul fiecărui program care rulează în timp real, prin compararea acesteia cu Dr.Web Cloud, care este actualizat în permanență. Determină dacă programul este periculos și apoi ia orice măsuri sunt necesare pentru a neutraliza amenințarea. Această tehnologie de protecție a datelor ajută la minimizarea pierderilor rezultate din acțiunile programelor malware necunoscute – și consumă foarte puține resurse de sistem.

Tehnologia Dr.Web ShellGuard protejează sistemul de programe care exploatează vulnerabilitățile. Programele xploit sunt obiecte periculoase care profita de defecte de software. Vulnerabilitățile sunt folosite pentru a obține controlul asupra unei tinte sau a sistemului de operare.[ads2]

În general, Dr.Web Katana poate fi folosit ca un top-up pentru suitele de securitate existente, dar nu ca un înlocuitor. Acest anti-virus non-semnătură oferă protecție preventivă împotriva celor mai noi amenințări active, atacuri, troieni și exploit pentru a utiliza vulnerabilități, inclusiv cele zero-day, de a pătrunde sisteme.

Pentru a obtine Dr.Web Katana gratuit pentru 90 de zile trebuie sa vizitam pagina promotionala si completam formularul dupa cum urmeaza:

1.Nume Urilizator

2. Adresa de email

3.Codul promotional de mai jos[ads1]

[box type=”shadow” align=”aligncenter” class=”” width=””]Folositi acest cod promotional: двойная защита[/box]

Dr.Web Katana Free for 90 Days

Dr.Web Katana gratis pentru 3 luni

Apoi, verificați email-ul pentru un mesaj de la “Doctor Web”, veți găsi un link (link confirmare), faceți clic pe link-ul respectiv si un al doilea email va sosii cu codul de licență pentru Dr.Web Katana.

Descarca kit-ul de instalare de aici: (drweb-1.0-katana.exe), instaleaza aplicația și continua procesul prin selectarea opțiunii ‘receive license code during installation”.

Dr.Web Katana - Licenta Gratis

Dr.Web Katana – Licenta Gratis

 

Dr.Web Katana – Licenta Gratis 90 de zile
Dr.Web Katana – Licenta Gratis 90 de zile
1 Comment
  1. sal.Unde e pagina promotionala?

Leave a reply

Software Giveaway
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0