Descarca Gratis Kaspersky Internet Security 2015 versiune Trial (cod de activare pentru 91 zile )

Descarca Gratis Kaspersky Internet Security 2015  versiune Trial (cod de activare pentru 91 zile )

Protecţie premium pentru PC, Mac şi telefoane sau tablete Android

Atunci când realizezi operaţiuni bancare, faci cumpărături sau socializezi online, internetul te expune la aceleaşi ameninţări, indiferent că îţi utilizezi computerul sau dispozitivul mobil. Kaspersky Internet Security – Multi-Device este soluţia cu licenţă unică prin care îţi poţi proteja identitatea digitală, datele financiare, informaţiile private şi copiii, indiferent că foloseşti un PC, un Mac, un telefon Android sau o tabletă Android. Protecţia tuturor dispozitivelor tale este uşor de combinat şi de adaptat.
Internetul te expune la aceleaşi pericole indiferent că utilizezi un computer sau un dispozitiv mobil. Kaspersky Internet Security – Multi-Device este soluţia cu licenţă unică prin care îţi poţi proteja identitatea digitală, datele financiare şi copiii, indiferent că foloseşti un PC, un Mac ori un telefon sau o tabletă Android.
Fie că realizezi operaţiuni bancare, faci cumpărături, navighezi sau discuţi cu prietenii, internetul prezintă aceleaşi riscuri pentru securitate, indiferent că îţi foloseşti computerul, telefonul sau tableta. Deoarece infractorii cibernetici utilizează tehnici din ce în ce mai sofisticate pentru a-şi lansa atacurile, este mult prea uşor să cazi victimă viruşilor, furtului de identitate, ameninţărilor la adresa copiilor tăi sau furtului de bani sau detalii bancare. Cu Kaspersky Internet Security – Multi-Device, ai un singur produs cu o singură licenţă, cu care poţi proteja aproape orice combinaţie de PC-uri, computere Mac sau telefoane şi tablete Android. Indiferent de dispozitivul folosit online, asigură-te că tu, banii tăi, informaţiile tale private şi copiii tăi vă aflaţi sub protecţia tehnologiilor de securitate premiate ale Kaspersky Lab. Poţi, de asemenea, descărca gratuit Kaspersky Safe Browser – pentru iOS şi Windows Phone – care va contribui la siguranţa ta atunci când navighezi pe internet de pe iPhone, iPad sau de pe un dispozitiv cu Windows Phone.

Kaspersky Internet Security 2015 Free

Promotia se adreseaza doar utilizatorilor din USA, Franta, Turcia si Spania ..asta este vestea proasta, vestea buna este ca putem folosi Proxy pentru a intra pe pagina promotionala (aceasta pagina functioneaza doar cu ip de Turcia, Spania si USA), sau aceasta pagina promotionala (functioneaza doar cu ip de Franta). Eu am folosit plugin-ul ZenMate pentru Google Crome cu ajutorul caruia am schimbat ip.

Actualizat:

[ads1]
Pagină promotionala ce poate fi accesata si din Romania: http://promo.kaspersky.com/forzakis

Descarca Gratis Kaspersky Internet Security 2015  versiune Trial (cod de activare pentru 91 zile )
Descarca Gratis Kaspersky Internet Security 2015 versiune Trial (cod de activare pentru 91 zile )
1 Comment

Leave a reply

Software Giveaway
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0