Descarca Jocul Metro 2033 Gratis (Full) – PC Game

SaveSavedRemoved 1

Jocul Metro 2033 este oferit acum gratuit de catre Humble Bundle (humblebundle.com), tot ce trebuie sa facem este sa vizitam pagina promotionala, sa completam cu adresa de email in campul cerut, ca in poza de mai jos:

Descarca Jocul Metro 2033 Gratis (Full) -  PC Game

 

Veți primi un e-mail de la Humble Bundle cu URL-ul dvs, accesati linkul si veti fi redirectionat catre pagina dvs de profil Humble. Derulați pagina în jos până când găsiți secțiunea “Metro 2033” apasati butonul Steam si obtineti licenta .

 

Metro 2033 este un first-person shooter(fps) dezvoltat de 4A Games. Jocul este distribuit de THQ si este disponibil incepand cu anul 2010. Realizat dupa romanul cu acelasi nume, scris de Dmitry Glukhovsky, Metro 2033 ne va introduce intr-o lume sumbra, la 20 de ani dupa ce lumea a fost distrusa de un accident atomic. Majoritatea supravietuitorilor se aflau in metrou, acesta fiind si refugiul pe care l-au ales pentru a-si continua viata.
Jocul are loc in subteranul orasului Moscova, fiecare statie de metrou fiind transformata intr-un mic orasel, oamenii incercand sa supravietuiasca prin cresterea porcilor si cultivarea ciupercilor.
Fauna de la suprafata a fost schimbata radical, animalele care au supravietuit apocalipsei reusind sa se transforme si sa se adapteze noului mediu radioactiv. Oamenii au pierdut suprematia speciei, acestia fiind condamnati la o viata subterana, fiind nevoiti sa duca o lupta oarba pentru supravietuire. Metro 2033 ne prezinta o omenire divizata, fiecare statie de metrou grupand oameni cu idei comune, cu aceeasi religie sau cu aceleasi pareri despre modul in care pot supravietui.
Personajul principal al jocului se cheama Artem, un baiat care a crescut de mic in VDNH, acesta primind sarcina sa ajunga in zona centrala a metroului pentru a avertiza oamenii si pentru a incerca sa-i regrupeze pentru a supravietui noii amenintari. Metro 2033 foloseste motorul grafic 4A-Engine, proprietate a 4A Games.

Cerinte de sistem minime: Metro 2033 (PC)

OS: Windows XP, Vista, sau 7
Procesor: Dual core CPU (Core 2 Duo sau mai bun)
Memorie RAM: 1GB
Placa video: Compatibila DirectX 9 si Shader Model 3 (GeForce 8800, GeForce GT220 sau mai bun)
DirectX®: DirectX 9.0c

Cerinte de sistem recomandate: Metro 2033 (PC)
OS: Windows 7
Procesor: Orice procesor quad-core sau Dual Core @3GHZ
Memorie RAM: 2GB RAM
Placa video: Compatibila DirectX 10 (GeForce GTX 260 sau mai bun)
DirectX®: DirectX 10 sau mai bun
NVIDIA 3D Vision: Metro 2033 utilizeaza tehnologia NVIDIA 3D Vision. Pentru a putea juca Metro 2033 in 3D aveti nevoie de:
Placa video NVIDIA GeForce GTX 275 sau mai buna
Monitor capabil sa functioneza la 120Hz
Kit-ul NVIDIA 3D Vision pentru Microsoft Windows Vista sau Windows 7

1 Comment
  1. Salut mihai. Daca tot ne ti la curent cu “cadourile”, ar fi bine sa existe si o mica descriere pentru jocuri, de genul: platforma, cerinte sistem sau diferente intre versiunea free si bundle. Fara suparare, dar am cautat cu google aceste informatii si inca nu le-am gasit. Multumesc pt eforturile tale.

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0