Dupa cum stim deja Microsoft nu mai vrea sa ofere suport tehnic pentru Windows xp, asta este valabil pentru utilizatorii obisnuiti, pentru anumite companii care nu am reusit sa faca upgrade la sistemele Windows mai noi Microsoft inca ofera update-uri si suport tehnic contra cost.

Pentru cei care folosesc inca Windows Xp si care nu vor sau nu au posibilitatea de a face upgrade la windows 7 sau windows 8 am o veste buna, exista un sistem de operare creat tot de Microsoft, bazat de windows xp sp3 folosit la casele de marcat, bancomate, etc. acest sistem de operare numit Windows Embedded Industry sau mai nou Windows Embedded POSReady, acesta din urma dispune de inca 5 ani de suport tehnic, cam pana pe data de 9 aprilie 2019, update-urile de securitate lansate pentru acel sistem de operare sunt la fel ca cele pentru xp, in continuare va voi arata cum putem face sa primim acele update-uri pe sistemul nostru de operare Windows xp.

Aceasta modalitate de prelungirii a suportului tehnic este valabila doar pentru wondows xp  – 32 bit, se recomanda sa va luat toate masurile de precautia inainte de a folosii aceasta metoda, adica crearea unui punct de restabilirea sau o copie de siguranta (back-up).

Creati un fisier Notepad, in care scrieti urmatorul text:

[box type=”success” align=”aligncenter” ]”Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA\PosReady] “Installed”=dword:00000001[/box]

Acum salvati fisierul cu extensia .reg, va rezulta un fisier Document text nou.reg. 2014-06-22_13h41_27   Facem dublu click pe el si confirmam adaugarea noilor informatii in registrii sistemului.

Daca doriti sa faceti modificarile manual in registri de sistem, deschideti Registry Editor (tastati regedit in Run si dat Enter) si navigati catre HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA. Sub WPA creati key-ul PosReady, apoi, in panoul din dreapta (sub PosReady) creati intrarea DWORD Installed careia ii dati valoarea 1.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

©2019 MOCASOFT / Descarca legal - 100% gratis

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele
sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account