Cum Dezactivam Avertizarea “Not Secure” În Google Chrome

Cum Dezactivam Avertizarea “Not Secure” În Google Chrome

De la inceputul acestui an celebrul browser Google Crome cu versiunea 56 a inceput sa arate un avertisment pentru site-urile care colecteaza informatii despre utilizatorii sai, cum ar fi parole si alte detalii, asta doar daca respectivele site-uri nu au certificatul SSL (HTTPS). Asadar daca doriti sa nu ma mai arate acest avertisment in Google Crome, iata cum puteti dezactiva aceasta functie.

[ads2]

Dezactiveaza avertizarea “Not Secure” din Google Crome

Deschideți Google Chrome și introduceți următorul text în bara de adrese și apăsați enter:

chrome://flags

Aceasta actiune va deschide o fereastra experimentala in Google Chrome. Aici trebuie să găsiți sectiunea “Marchează originile nesecurizate ca nesecurizate Mac, Windows, Linux, Chrome OS, Android“.[ads1]

Opțiunea este undeva în mijlocul celorlalte setări, dar pentru a o gasii mai repede folositi optiunea ”cautare” prin apasarea tastelor Ctrl + F, in campul de cautare tastati “Marcați originile nesecurizate ca bază non-securizat” și apăsați enter.

În mod normal setarea implicita este pentru a ne avertiza daca un site care nu are certificat ssl (HTTPS), ca nu este  sigur.[ads2]


Apasa pe butonul drop-down si selecteaza ”Marcheaza intotdeuna HTTP ca fiind neutru”

[ads1]
Click pe butonul RELANSEAZĂ ACUM , din partea de jos a paginii. Acum, browser-ul Chrome se va închide și va reporni automat.

Asta e! Ați dezactivat cu succes Avertizarea “Not Secure” În Google Chrome.

Cum Dezactivam Avertizarea “Not Secure” În Google Chrome
Cum Dezactivam Avertizarea “Not Secure” În Google Chrome
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Software Giveaway
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0