Photomizer Pro – Licență Gratis

Deal Score0
Deal Score0

Photomizer Pro – Licență Gratis

Photomizer Pro este un editor de fotografii fiabil care vă permite să îmbunătățiți loturile de fotografii în câteva minute, prin repararea imperfecțiunilor sau adăugarea efectelor de culoare. [ads2]

Un instrument eficient de editare foto

Photomizer Pro vă permite să reparați granulația fotografiei sau culorile plictisitoare, aplicând reglarea automată a fulgerului și culorilor. Software-ul oferă șabloane de ajustare multiple, care aplică o anumită cantitate de manipulare a fotografiei.

Efectele oferite de Photomizer Pro includ repararea fotografiilor, optimizarea, rotația, efecte de culoare, adăugarea de granulație, rame sau conversia imaginii la negativ. În timp ce repararea și optimizarea sunt concepute pentru a îmbunătăți calitatea fotografiei dvs., restul categoriilor se referă la adăugarea de efecte artistice fisierelor.

Împărțiți ecranul și observați modificările[ads2]

Software-ul oferă o funcție utilă pentru a observa diferența dintre fotografia originală și ieșire: ecranul divizat. Implicit, Photomizer Pro poate împărți imaginea la jumătate, apoi aplica efectele selectate în partea dreaptă a fotografiei. Astfel, puteți observa cu ușurință îmbunătățirile și puteți compara imaginea originală cu ieșirea.

Mai mult, puteți încărca mai multe fotografii în listă și le puteți selecta ca previzualizare. După ce ați aplicat toate modificările dorite imaginii selectate, puteți salva rezultatul pe computer sau aplica efectele asupra tuturor imaginilor din listă. Astfel, software-ul poate procesa fișiere într-un timp scurt.

Creați profiluri de fotografie pentru editarea rapidă

Odată ce ați selectat efectele dorite și ați aplicat valoarea corectă a fiecărei corecții, puteți salva configurația curentă ca profil de intrare. Data viitoare când trebuie să manipulați o fotografie similară, pur și simplu trebuie să selectați profilul, apoi să lăsați software-ul să aplice toate modificările presetate. Indiferent dacă doriți să îmbunătățiți fotografiile vechi, scanate, fotografiile realizate în medii extrem de luminoase sau întunecate, Photomizer Pro vă permite să îmbunătățiți loturile de fotografii în câteva minute.[ads1]

Programul este oferit gratuit pentru o perioada limitata de timp, vizitați pagina promotionala si completați formularul cu numele, prenumele si adresa de email, apoi apasati butonul albastru ”Seriennummer anfordern”.

Faceți click pe link-ul de confirmare trimis in casuta de email.

Descarca: Engelmann Photomizer Pro v2.0.14.110.exe

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Descarca Legal - 100% Gratis
   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0