Expired

AVG Internet Security 2020 cu licenta GRATUITA pentru 2 ani

SaveSavedRemoved 5
$ 00.00 $69.99
$ 00.00 $69.99

Protejaza sistemul windows de amenintarile online dar nu numai, o arma foarte eficienta impotriva virusilor, programelor de tip spyware, worms, etc.. in plus de asta accelereaza viteza sistemului de operare
Unele produse de securitate incetinesc PC-ul. AVG Internet Security Edition 2016 accelereaza viteza de operare a sistemului prin: pornirea mai rapida a sistemului, suport pentru Flash şi video HD, accelerearea download-ului de fisiere de mari dimensiuni.
AVG Accelerator accelereaza descarcarea fisierelor si minimizeaza timpul de asteptare la incarcare a materialelor postate pe YouTube. AVG Accelerator ca si componenta a Internet Security Edition 2012 este activat ca o setare implicita atunci cand sistemul este pornit.
AVG System Tools monitorizeaza si permite utilizatorului sa inchica aplicatiile care pornesc automat odata cu pornirea Sistemului de Operare. In plus, optiunea System Monitor ofera informatii despre toate procesele care ruleaza. Pentru mai mult vizitati pagina oficiala.

Promotie expirata!

AVG Internet Security 2020 cu licenta GRATUITA pentru 2 ani:

Descareca kit-ul de instalare accesand acest link, apoi folositi una din aceste licente:

Apasa aici

GV2WLG-2A2HP2-4847H6

FN357Q-HYYCZ2-4PC836

CLXRDA-DUY5F2-5QL7ZW

AVG Internet Security 2019 cu licenta GRATUITA pentru 1 an:

Descarcati versiunea gratuita accesand acest link si inregistrati-l cu acest serial> (IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3), licenta este valabila 1 an.

Serialul este din promotia AVG Internet Security 2014 Huawei care este încă valabila, Din moment ce toate Serialele (licentele)AVG 2014 pot fi utilizate pentru a activa si AVG 2015, 2016 , 2017, 2018 acum aveti posibilitatea de a inregistra si versiunea 2019!

16 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Daca descarc antivirusul de pe site-ul oficial, mai merge activat 2 ani?

 2. 2 ani licenta.Foarte tare.

 3. Confirm functionarea licentei de 2 aniinstalat versiunea free de pe site-ul lor,apoi activat cu serial din descriere.

 4. Obligatoriu trebuie folosita versiunea free din descriere pt. instalare,dupa introducerea serial key ,’free-ul ‘va devenii AVG Internet Security trial 1 an .
  Daca se instaleaza de la inceput versiunea ‘Paid version’ va apare o problema cu activarea .
  Interesant ca Avast a cumparat AVG dar Avg a primit note mai mari decat Avast in teste :))

 5. Multumim !
  Merge.
  Pe un calculator acum cca 2-3 luni a intrat in conflict cu Malwarebytes Anti-Malware !

 6. Multumesc

 7. eu cred ca nu stiti sa il instalati

 8. mercy fratioare chiar a mers se pare ca promotia mai era valabila ma gandeam ca nu o sa mearga dat fiind ca eu am windows 8.1 dar mia mers fara prob 🙂

 9. nu inteleg ce se intimpla cu el,l-am instalat si tot ce am descarcat,absolut tot ami spunea ca e virusat si al stergea,a mai patit cineva asa ceva cu el?

  • Eu am patit odata ceva asemanator, dar nu cu avg, aveam avira si axact cum spui si tu, indirefent ce descarcam le vedea ca fiind fisiere virusate, am dat o scanare cu Malwarebytes Anti-Malware si a gasit o gasca de virusi.. nu am avut baza ca devirusarea sa va face complet asa ca am reistalat windows-ul.

 10. nu merge instalat

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0