Solutii Antivirus

AVG Internet Security 2019 cu licenta GRATUITA pentru 1 an

Protejaza sistemul windows de amenintarile online dar nu numai, o arma foarte eficienta impotriva virusilor, programelor de tip spyware, worms, etc.. in plus de asta accelereaza viteza sistemului de operare
Unele produse de securitate incetinesc PC-ul. AVG Internet Security Edition 2016 accelereaza viteza de operare a sistemului prin: pornirea mai rapida a sistemului, suport pentru Flash şi video HD, accelerearea download-ului de fisiere de mari dimensiuni.

AVG Accelerator accelereaza descarcarea fisierelor si minimizeaza timpul de asteptare la incarcare a materialelor postate pe YouTube. AVG Accelerator ca si componenta a Internet Security Edition 2012 este activat ca o setare implicita atunci cand sistemul este pornit.
AVG System Tools monitorizeaza si permite utilizatorului sa inchica aplicatiile care pornesc automat odata cu pornirea Sistemului de Operare. In plus, optiunea System Monitor ofera informatii despre toate procesele care ruleaza. Pentru mai mult vizitati pagina oficiala

AVG Internet Security 2019 cu licenta GRATUITA pentru 1 an:

Descarcati versiunea gratuita accesand acest link si inregistrati-l cu acest serial> (IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3), licenta este valabila 1 an.

Serialul este din promotia AVG Internet Security 2014 Huawei care este încă valabila, Din moment ce toate Serialele (licentele)AVG 2014 pot fi utilizate pentru a activa si AVG 2015, 2016 , 2017, 2018 acum aveti posibilitatea de a inregistra si versiunea 2019!

 

 

Tags

12 Comments

  1. Obligatoriu trebuie folosita versiunea free din descriere pt. instalare,dupa introducerea serial key ,’free-ul ‘va devenii AVG Internet Security trial 1 an .
    Daca se instaleaza de la inceput versiunea ‘Paid version’ va apare o problema cu activarea .
    Interesant ca Avast a cumparat AVG dar Avg a primit note mai mari decat Avast in teste :))

  2. mercy fratioare chiar a mers se pare ca promotia mai era valabila ma gandeam ca nu o sa mearga dat fiind ca eu am windows 8.1 dar mia mers fara prob 🙂

  3. nu inteleg ce se intimpla cu el,l-am instalat si tot ce am descarcat,absolut tot ami spunea ca e virusat si al stergea,a mai patit cineva asa ceva cu el?

    1. Eu am patit odata ceva asemanator, dar nu cu avg, aveam avira si axact cum spui si tu, indirefent ce descarcam le vedea ca fiind fisiere virusate, am dat o scanare cu Malwarebytes Anti-Malware si a gasit o gasca de virusi.. nu am avut baza ca devirusarea sa va face complet asa ca am reistalat windows-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close