Atlantis Word Processor 1.6.6 Licenta Gratis

Atlantis Word Processor 1.6.6 – Programul e o alternativă la Microsoft Word.

Pentru confortul dvs., procesorul Atlantis Word dispune de o interfață foarte asemănătoare cu Word, asa ca nu are nevoie de timp pentru a te obijnuii cu interfata, și va puteti apuca imediat de lucru. Programul dispune de toate instrumentele necesare pentru a lucra cu documente text: AutoCorrect, verificarea ortografiei, template-uri, stiluri, și așa mai departe. De asemenea, exista si o opțiune de criptare si arhivarea documentelor pentru a putea fi trimise prin e-mail.

Programul suporta formate RTF, DOC, DOCX, COD, WRI și TXT. În Atlantis Word Processor 1.6.6 există și o caracteristică pentru a converti unități de măsură, cum ar fi din picior/picioare (ft /) in metri și invers. Pagina promotionala o gasim accesand acest link, promotia se desfasoara pe site-ul GOTD.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Microsoft Excel Training Online Gratis

Microsoft Excel Training Online timp de 1 an Microsoft Excel este un program de calcul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *