Ashampoo WinOptimizer 2022 – Licenta / Serial Gratis

Ashampoo
Deal Score+2
RON 00.00 RON 124,02
Deal Score+2
RON 00.00 RON 124,02

Ashampoo WinOptimizer 2022 – Desi sistemul de operare de la Microsoft – Windows devine din ce in ce mai avansat, necesitatea unei intretineti eficiente si de incredere este mai mare ca oricand. Daca nu curatati si defragmentati calculatorul regulat, cantitati mari de “gunoi” digital se acumuleaza si va incetineste sistemul. De asemenea, mesajele de eroare pot deveni din ce in ce mai frecvente.
Cu multi ani de experienta, Ashampoo WinOptimizer face intretinerea Windows-ului mult mai rapida si mult mai simpla. Ashampoo este unul dintre cele mai importante companii la nivel mondial in domeniul de dezvoltare software.

1

Ashampoo WinOptimizer 2022 cu Licenta Gratuită

Detalii promotie
Notă: Pentru siguranța PC-ului, se recomandă să creați un punct de restaurare sistem înainte de a instala aplicația. Acest lucru va ajuta la restabilirea PC-ul la o stare anterioară în cazul în care ceva nu merge cum trebuie.
Conditiile promotiei
  • Aceasta este o licență pe viață numai pentru uz casnic.
  • Nu există actualizări gratuite la versiunile mai noi.
  • Fără asistență tehnică gratuită.
2

Instructiuni pentru obtinerea si activarea licentei gratuite

Instructiuni

Descărcați versiunea completă Ashampoo WinOptimizer 2022 prin linkul de descărcare de mai sus.
Instalați și deschideți acest software. Introduceți numele de utilizator / parola pentru a vă conecta la contul Ashampoo, Ashampoo WinOptimizer 2022 va fi activat automat.

Ashampoo WinOptimizer 2021 - Licenta  Serial Gratis
3

Descriere pe larg

Descriere

Ashampoo WinOptimizer 2022 este o versiune gratuită a Ashampoo WinOptimizer 18 care oferă multe funcții care vă ajută să analizați sistemul și să reglați funcționarea și performanța acestuia în funcție de nevoile dvs.

Instrumentele de optimizare vă permit să eliminați nedoritele, să remediați link-uri incorecte și să vă curățați browserul de date inutile, cum ar fi istoricul și cookie-urile. Instrumentele de întreținere a sistemului elimină urmele nedorite și Internet și curăță registrul. Modulele puternice de control al proceselor și serviciilor, împreună cu optimizarea încărcării, ajută la accelerarea timpilor de pornire Windows.

Ashampoo WinOptimizer 2022 are instrumente utile de analiză a sistemului pentru a furniza informații detaliate despre hardware și software. Protecția eficientă a confidențialității se realizează prin două module. Primul dezactivează telemetria, întrerupând conexiunea sistemului cu serverele Microsoft, iar al doilea criptează și vă protejează datele importante cu o parolă.

Alte instrumente includ un tester de hard disk, un manager de elemente din meniul contextual. Toate modulele de curățare au fost actualizate pentru a suporta toate cele mai recente software.

4

Evaluarile editorului si ale utilizatorilor

Adauga evaluare
8.7Expert Score

Functionalitate
8.5
Interfata
9
Utilizabilitate
8.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart