Ashampoo WinOptimizer 2023 – Licenta / Serial Gratis

SaveSavedRemoved 1
Ashampoo
RON 00.00 RON 124,02
RON 00.00 RON 124,02

Ashampoo WinOptimizer 2023 – Desi sistemul de operare de la Microsoft – Windows devine din ce in ce mai avansat, necesitatea unei intretineti eficiente și de încredere este mai mare ca orîcand. Dacă nu curațați si defragmentați computerul regulat, cantitati mari de “gunoi” digital se acumulează și va incetinește sistemul. De asemenea, mesajele de eroare pot deveni din ce în ce mai frecvente.
Cu mulți ani de experienta, Ashampoo WinOptimizer face intreținerea Windows-ului mult mai rapidă și mult mai simplă. Ashampoo este unul dintre cele mai importante companii la nivel mondial în domeniul de dezvoltare software.

1

Ashampoo WinOptimizer 2023 cu Licenta Gratuită

Detalii promotie
Notă:
Pentru siguranța PC-ului, se recomandă crearea unui punct de restabilire sistem înainte de a instala aplicația. Acest lucru va ajuta la restabilirea PC-ul la o stare anterioară în cazul în care ceva nu merge cum trebuie.
Conditiile promotiei
  • Aceasta este o licență pe viață numai pentru uz casnic.
  • Nu există actualizări gratuite la versiunile mai noi.
  • Fără asistență tehnică gratuită.
2

Instructiuni pentru obtinerea si activarea licentei gratuite

Instructiuni

Descărcați versiunea completă Ashampoo WinOptimizer 2023 prin linkul de descărcare de mai sus.
Instalați și deschideți acest software. Introduceți numele de utilizator / parola pentru a vă conecta la contul Ashampoo, Ashampoo WinOptimizer 2023 va fi activat automat.

Ashampoo WinOptimizer 2023 Licenta Serial Gratis
3

Descriere pe larg

Descriere

Programul vă verifică sistemul de operare și hardware-ul, șterge sau criptează datele și vă ajută să găsiți fișierele pierdute. Drepturile utilizatorului și gestionarea schemei de alimentare sunt, de asemenea, parte din pachet. În plus, aplicația include două benchmark-uri de performanță.

Noua versiune 2023 are soluții de curățare complet actualizate și este compatibilă cu Windows 11. Pentru a vă asigura că pictogramele de pe desktop rămân acolo unde sunt, programul vine acum cu Icon Saver.

Această suită de întreținere completă a PC-ului poate detecta probleme, fișiere nedorite și probleme de performanță, apoi le poate rezolva pe toate cu un clic.

Nu aveți nevoie de cunoștințe detaliate despre Windows pentru a utiliza acest software, doar lansați programul și vă scanează sistemul pentru probleme, înainte de a afișa un rezumat al oricăror rezultate.

Interfața cu aspect modern, precum și etichetarea și plasarea precisă a butoanelor pentru lansarea anumitor acțiuni de curățare, vor atrage toți utilizatorii.

Înainte de a face orice modificări, software-ul va solicita utilizatorului să efectueze o scanare sau o analiză preliminară. Puteți configura aplicația să efectueze această acțiune de fiecare dată când o lansăm.

În afară de Auto-Clean, utilizatorii pot folosi Live-Tuner și Game-Booster, ambele menite să accelereze și să optimizeze performanța jocurilor și a aplicațiilor.

4

Evaluarile editorului si ale utilizatorilor

Adauga evaluare
8.7Expert Score

Functionalitate
8.5
Interfata
9
Utilizabilitate
8.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0