Ashampoo Music Studio 2022 Licenta Gratis

SaveSavedRemoved 0
Ashampoo
00.00 RON 134,25 RON
00.00 RON 134,25 RON

Preia controlul asupra colecției tale de muzică cu Ashampoo Music Studio poti fi creator, editor, designer si producator. Ashampoo Music Studio este o soluție completă pentru manipularea de muzică și sunete care oferă o gamă largă de caracteristici si acoperă întreaga lățime de bandă de la creație muzicală la producția de muzică menținând în același timp simplitatea de-a lungul interfaței utilizatorului.

Ashampoo Music Studio a fost întotdeauna un favorit de fani ai muzicii digitale și versiunea 2022 oferă acum toate funcțiile de care utilizatorii de muzică digitală au nevoie într-un singur program integrat, inclusiv extragerea piese de pe CD-uri, organizarea audio, editare audio, conversie între diferite formate, înregistrare digitală , inscriptionare de CD-uri, DVD-uri și Blu-ray Disc plus un player audio. Acesta înlocuiește un întreg arsenal de programe specializate – cele mai multi fanii ai muzicii digitale nu va trebui să treacă la un alt program.

1

Ashampoo Music Studio 2022 cu Licenta Gratuită

Detalii promotie
Nume produs: Ashampoo Music Studio 2022
Pagina promotionala: link
Valabilitate licență: permanent
Sistem de operare: Windows
Conditiile promotiei:
  • Utilizare necomercială.
  • Fără actualizări gratuite.
  • Fără suport tehnic gratuit.
  • Promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp.
2

Instructiuni pentru obtinerea si activarea licentei gratuite

Instructiuni

Deschideți linkul pentru cadou Ashampoo Music Studio și obțineți propriul cod de licență gratuit:

Ashampoo Music Studio 2022 - Licenta Gratis

Trebuie să vă conectați la contul Ashampoo (sau să creați unul nou gratuit) pentru a copia codul de licență:

Licenta Gratuită Music Studio

Descărcați Ashampoo Music Studio 2022 gratuit din linkul de descărcare de mai sus.
Instalați și rulați programul. Vi se va cere să introduceți adresa de e-mail pentru a vă conecta la contul Ashampoo. Trebuie doar să introduceți adresa de e-mail și parola contului dvs. Ashampoo, apoi software-ul va fi activat:

Ashampoo Music Studio 2022 activare

Captură Ashampoo Music Studio 2022:

Captură Ashampoo Music Studio 2022
3

Caracteristici

Caracteristici

Extragere CD multi-format: extrageți melodiile direct de pe CD-uri audio în fișiere WMA, MP3, Ogg, FLAC sau WAV
Înregistrare audio: Înregistrați direct din orice sursă audio (microfon, auxiliar, line-in etc.) în fișiere WMA, MP3, Ogg, FLAC sau WAV.
Organizarea fișierelor: Redenumiți mai multe fișiere audio folosind modele precum %artist% – %title%. De asemenea, puteți utiliza funcția pentru a muta fișiere în folderele specificate.
Editarea fișierelor audio: noi funcții extinse de editare audio. Tăiați, amestecați, modificați melodiile, normalizați volumul, faceți fade-in, fade-out, schimbați volumul, adăugați liniște etc.
Inscripționare CD, DVD și Blu-ray: pe lângă inscripționarea CD-urilor audio și MP3, acum puteți inscripționa DVD-uri și discuri Blu-ray cu fișiere audio.
Suport extins pentru importul listelor de redare: puteți importa și liste de redare din formatele WinAmp M3U, PLS, ASX, P4U și WPL.

Funcții îmbunătățite de reparare a fișierelor deteriorate: Programul poate găsi, repara și muta fișiere audio deteriorate în toate următoarele formate: MP3, Ogg, FLAC, WAV.
Mix tape: creează un fișier audio mixtape pentru următoarea ta petrecere, creează atmosfera cu tranziții și fade potrivite, alege un format de fișier și calitatea sunetului și ești gata.
Generator de liste de redare: creează o listă de redare cu muzica ta preferată.
Video to Music: Creați și tăiați fișiere muzicale din videoclipurile dvs. preferate.

4

Evaluări ale editorilor și utilizatorilor

Adaugă evaluare
8.5Expert Score

Ashampoo Music Studio 2022 vă permite să editați, convertiți, organizați, înregistrați muzică și sunete pe un computer Windows. Creați coperți de proiecte, liste de redare pentru diverse dispozitive sau amestecați piese pentru pregătirea petrecerilor.

Functionalitate
9
Interfata
8.5
Utilizabilitate
8
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0