AV Music Morpher Gold v5- Licenta Gratis

Deal Score0
Deal Score0

Audio4fun AV Music Morpher Gold – Un prgram excelent pentru prelucrarea continutului audio.

AV Music Morpher Gold este un instrument versatil, care va încânta un DJ și cu siguranta va distra un utilizator care e pasionat de muzica. Software-ul vine cu toate caracteristicile de care un DJ are nevoie: editare audio (copiere, tăiere, fragmente de probă de lipire), extractor/eliminare de voce, un MP3 recorder și player, o bibliotecă cu efect, un instrument de transformare.

[ads4]

Algoritmii morphing pot fi rulati în timp real, astfel încât să puteți asculta muzică și sa lucrati din zbor. Opțiunile morphing includ voce și schimbarea tempo, adaugare beet-uri, aplicarea efectelor. Setările pentru morphing pot fi apoi salvate într-un fișier. Efectele disponibile in Biblioteca oferă o varietate de opțiuni pentru un DJ creativ.

[ads2]

Folositi extractorul/eliminarea de voce pentru a separa vocea cântăreatului de fișierul audio. O să vă dea mai mult spatiu pentru mixarea melodiilor. De asemenea, puteți elimina vocea pentru a crea un fișier de karaoke. Software-ul este compatibil cu playere karaoke și plug-in-uri.

În afară de built-in mp3 recorder si player, AV Music Morpher Gold încorporează un convertor mp3 care suporta conversie de fișiere audio de la 10 formate, inclusiv wav, wma, ape, ogg.

Componentele CD Ripper și inscriptorul CD face din AV Music Morpher Gold un instrument puternic si complet de productie pentru un DJ – de la pista audio track ripping la remixarea și înregistrarea rezultatului final pe un CD.

Pagina promotionala o gasim accesand acest link, completati micul formular cu datele cerute si apasati butonul ”Sumit”.

[ads3]

Download AV Music Morpher Gold: music_morpher_gold.exe

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Descarca Legal - 100% Gratis
   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0