Keep Software Alive Licență Gratuită

8.4/10 (Expert Score)
Product is rated as #1 in category Instrumente de automatizare

Keep Software Alive v2.0 este un program utilitar pentru sistemele de operare Windows, conceput pentru a preveni închiderea sau oprirea automată a programelor și aplicațiilor în cazul în care acestea întâmpină o eroare sau o problemă.

Acest program poate fi deosebit de util în situațiile în care aplicațiile sau serviciile critice ale sistemului nu răspund sau se blochează, ceea ce poate duce la pierderea de date sau la afectarea funcționării altor aplicații.

Programul rulează în fundal și monitorizează starea programelor selectate, astfel încât atunci când o aplicație încetează să funcționeze sau se blochează, acesta încearcă să o repornească automat.

Programul oferă, de asemenea, posibilitatea de a configura diferite opțiuni de monitorizare, inclusiv intervalul de timp în care se verifică starea aplicațiilor și modul în care se gestionează procesul de repornire.

1

Keep Software Alive Gratuit

Detalii promoție

Apasă aici!

Cod de licență: 8J5P2-EUHJK-17M46

Termeni si condiții:
 • Fără actualizări gratuite; dacă actualizați giveaway-ul, acesta poate deveni neînregistrat
 • Trebuie să descărcați și să instalați cadou înainte ca această ofertă să se încheie
 • Nu poate fi revândut
 • Licență valabilă pe viață
2

Instrucțiuni pentru obținerea si activarea licenței gratuite

Instrucțiuni

Vizitați pagina promoțională, aici vom găsi link-ul pentru descărcarea programului și serialul pentru înregistrarea acestuia:

Keep Software Alive serial key

Descărcați și instalați programul pe computer, inregistrați-l cu serialul primit:

Keep Software Alive
Keep Software Alive full software
3

Keep Software Alive Caracteristici cheie

Caracteristici
 • Monitorizarea automată: Keep Software Alive v2.0 rulează în fundal și monitorizează automat starea aplicațiilor selectate, astfel încât să poată detecta problemele și să repornească automat aplicațiile în cazul în care se blochează sau se opresc.
 • Interfață prietenoasă: Programul are o interfață grafică intuitivă și prietenoasă, care permite utilizatorilor să configureze ușor aplicațiile de monitorizat și opțiunile de repornire.
 • Flexibilitatea de configurare: Utilizatorii pot configura diferite opțiuni pentru monitorizarea și repornirea aplicațiilor, inclusiv intervalul de verificare, numărul de încercări de repornire și opțiuni de raportare a erorilor.
 • Compatibilitate: Programul este compatibil cu sistemele de operare Windows și poate monitoriza o gamă largă de aplicații și servicii critice.
 • Ușurința de instalare și utilizare: Keep Software Alive v2.0 poate fi instalat și configurat rapid și este ușor de utilizat pentru utilizatorii cu diferite niveluri de experiență.
 • Cost redus: Programul este accesibil ca preț și nu necesită o investiție mare în hardware sau alte echipamente pentru a asigura funcționarea continuă a aplicațiilor critice.
4

Evaluările editorului și ale utilizatorilor

Adaugă evaluare
8.4Expert Score
8,4 / 10

Keep Software Alive v2.0 poate fi un instrument util pentru a asigura funcționarea continuă și fiabilă a aplicațiilor critice ale sistemului Windows.

Funcționalitate
8.4
Interfață
7.5
Utilizabilitate
9.4
Keep Software Alive Licență Gratuită
Keep Software Alive Licență Gratuită
RON 00.00 RON 87,85

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0