Abbyy FineReader Pro – Licenta Gratis

ABBYY FineReader 12 Professional acum GRATUIT / Licenta valabila 1 an, programul costa in mod normal 629 lei dar acum il puteti avea fara nici un leu, multumita acestei promotii.

Transformă cu precizie textele din documente care conţin doar imagini în formate editabile, inclusiv Microsoft Office şi fişiere PDF în care se pot efectua căutări, oferindu-vă posibilitatea de a le reutiliza conţinutul, de a eficientiza arhivarea şi de a le regăsi mai rapid. FineReader elimină nevoia de a reintroduce documentele prin tastare şi asigură disponibilitatea imediată a informaţiilor importante. Oferă acces instantaneu la documente care conţin doar imagini în 190 de limbi, în orice combinaţie a acestora.

Editarea unui document scanat sau a unui fişier PDF care conţine doar imagini

Puteţi edita sau crea documente noi din documente tipărite sau care conţin doar imagini. Capacitatea FineReader de a transforma documentele în fişiere editabile, oricât de complexă ar fi structura lor, vă va ajuta să economisişi extrem de mult timp şi energie.

Căutare în documente şi arhivarea acestora

ABBYY FineReader, care s-a dovedit a fi o unealtă esenţială în crearea biroului fără tipărituri, vă ajută să transformaţi informaţiile din documente tipărite sau care conţin doar imagini în conţinut prelucrabil, electronic, în care puteţi efectua căutări.

Extragerea informaţiilor din documente tipărite

Acces rapid la conţinutul documentelor scanate sau a fişierelor PDF care includ doar imagini. Copiere şi extragere fragmente instantaneu, indiferent dacă este vorba de text, tabele sau imagini.

Descarca ABBYY FineReader 12 Professional Cu Licenta / Serial GRATUIT
Pagina promotionala o gasim aici, este in Rusa, asa ca puteti folosii Google translate si creati un cont. Deci completati la crearea contului cu nume si prenume, adresa de email, tara oras si telefon, bifati termenii si conditiile apoi apasati butonul mov “присоединиться”.

abbyy-finereader-pro

Apoi trebuie sa parcurgem inca patru pasi, la primul buton avem termeni si conditii, la butonul numarul doi descarcam kit-ul de instalare, iar la butonul 3 avem serialul pentru inregistrarea ABBYY FineReader 12 Professional.

abbyy-finereader-12-professional

Daca nu va descurcati, am facut um mic clip:

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Microsoft Excel Training Online Gratis

Microsoft Excel Training Online timp de 1 an Microsoft Excel este un program de calcul …

6 comments

 1. Multumesc din suflet. merge perfect.
  daca nu reusiti adminul a scris si a pus video exact cum trebuie sa faceti! Bv mocasoft…

 2. Foarte bun acest site.
  Va multumesc pentru aceste informatii.
  Sunteti cei mai buni.
  Nr 1 Mocasoft

 3. Mai este valabilă promoția? Primesc răspuns: CAPTCHA nu a trecut.

 4. Probabil a expirat promoția, și mie îmi da la fel cu toate ca am luat o licență prima data când a apărut pe site

 5. Promotia e inca valabila .Am descarcat kitul si am obtinut licenta…cu ceva atentie si putina inspiratie .Limba rusa nu-I chiar atu-ul meu 🙂
  Multumim Mihai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *