3StepPDF Gratis

3StepPDF Gratis

3StepPDF este un procesor PDF puternic care vă va ajuta să creați, să îmbinați, să împărțiți, să filigranați și să decupați documente PDF. Extrageți cu ușurință textul în diferite limbi din documentele scanate și salvați-l ca document nou PDF.

[ads4]

3StepPDF este un software ușor de utilizat, optimizat pentru Windows 7, 8 și 10, care vă va ajuta să reglați bine documentele PDF în doar trei pași simpli. De exemplu, dacă doriți să filigranați un set de documente PDF cu logo-ul companiei, 3StepPDF va face treaba în doar câteva secunde. Doar selectați fișierele pe care doriți să le filigrane, selectați logo-ul dorit și 3StepPDF va face restul.
În același mod, puteți decupa, împărți și îmbina loturi de fișiere PDF. Dar nu este tot ce poate face 3StepPDF. De asemenea, puteți crea documente PDF de la zero, combinând text și imagini sau extragând text dintr-un document scanat.
În total, 3StepPDF este cea mai bună soluție pentru editarea fină a fișierelor dvs. PDF ușor și rapid ar trebui să fie obligatoriu pentru orice companie care lucrează cu o mulțime de documente PDF.

Licență: pe viata, un computer, fără actualizări, fără suport tehnic
Cerințe de sistem: Windows 7 sau mai nou

[ads3]

Pagina promotionala o gasim accesand acest link.

 

 

3StepPDF Gratis
3StepPDF Gratis

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0