Zen Alarm Clock Gratis

Zen Alarm Clock Gratis ( Android App)

Zen Alarm Clock este proiectat cu muzică zen pentru a vă trezi pașnic. Muzica a fost selectată pe baza ritmurilor de trezire recomandate științific, care vă vor lăsa să vă simțiți relaxați, dar trejiți.

Toată muzica din Zen Alarm Clock începe încet, apoi are tonuri mai distincte. Acest lucru vă asigură că sunteți încet, dar cu siguranță, trezit din somn.

Toată muzica Zen este însoțită de ecrane frumoase și pașnice. Interfata utilizează tehnici tradiționale de design zen. Chiar și sunetul de notificare cu temporizator este un gong pașnic.

Zen Alarm Clock Gratis :

Vizitati pagina promotionala si descarcati aplicatia, dupa expirarea perioadei promotionale aplicatia va costa 9.49 lei.

Zen Alarm Clock Gratis

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Toolbox eXtreme Gratis

Toolbox eXtreme Gratis ( Android App) Toolbox eXtreme Un pachet de instrumente pentru smartphone-ul tau …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *