My APKs Pro backup manage apps Gratis

My APKs Pro backup manage apps Gratis

My APKs Pro backup va face o copie de rezervă a aplicațiilor instalate pe dispozitivul dvs., pentru a le restabili fără o conexiune la internet și pentru a evita apariția timpilor lungi de căutare și de descărcare. Pentru aplicațiile dvs. cu plată / protejate / care nu pot fi copiate, Aplicatia va genera fișiere speciale care pot fi utilizate pentru o restaurare manuală (sau chiar automată cu Instalarea My APKs , vezi sfârșitul paginii). Aceasta aplicatie vă permite să alegeți Google Play sau Amazon Store pentru a fi utilizate în operațiuni de tip appstore.

My APKs Pro backup manage apps Gratis :

Pagina promotionala o gasim accesand acest link, sau lansati aplicatia Magazin Play si faceti cautare pentru termeni ”My APKs Pro”.

My APKs Pro backup

Mai sunt exact 7 ore din aceasta promotie, Grabiti-va!

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Toolbox eXtreme Gratis

Toolbox eXtreme Gratis ( Android App) Toolbox eXtreme Un pachet de instrumente pentru smartphone-ul tau …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *