Watchdog PC Cleaner cu Licenta Gratis

SaveSavedRemoved 1

Watchdog PC Cleaner 2018 Licenta grais pentru 1 an

[ads4]

Cunoașteți povestea, cumpărați un PC nou și în câteva luni este încetinit, hard diskul este plin și veți vedea avertismente de eroare generate de software care nu a fost complet dezinstalat.

Secretul este să găsești un instrument de întreținere pe care să-l poți rula în mod regulat și să ții PC-ul în stare de funcționare. Watchdog PC Cleaner 2018 este un astfel de instrument.

La prima pornire a aplicației, aceasta trece imediat la lucru (chiar dacă nu o cereți) pentru a verifica PC-ul de erori frecvente prin rularea Quick Clean. Aceasta va scana Registrul pentru erori, verifică dacă fișierele temporare înfundă unitatea, cache-urile vechi care ar putea fi fișiere pline și junk care nu mai sunt necesare.[ads4]

Dacă doriți o analiză mult mai profundă a sistemului, există întotdeauna opțiunea Deep Clean, care va verifica aplicațiile individuale și vă va permite să eliminați datele inutile.

Doriți mai mult control? PC Cleaner 2018 vă oferă de asemenea un controler la pornire, astfel încât să puteți opri rapid aplicațiile individual la pornirea pc-ului. De asemenea, puteți să scanați fișiere duplicate pentru a le elimina, dacă este necesar. Puteți seta o listă de excludere a fișierelor sau dosarelor pe care doriți să le evitați scanării, programați o scanare săptămânală și multe altele.

[ads2]

Pagina promotionala o gasim la capatul acestui link.

1 Comment
  1. Your Serial Code:
    This promo has expired. Please check back soon for new offers.

Leave a reply

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0