Utube Video Downloader Gratis

Utube Video Downloader Gratis

Utube Video Downloader & Player For Youtube : Download Videos & Play

[ads4]

„Downloader pentru YouTube” vă permite să descărcați videoclipuri HD de pe YouTube pe hard disk pentru a vizualiza un videoclip offline sau a-l converti într-un format care poate fi stocat și redat pe un dispozitiv mobil.
Folosind „Downloader pentru YouTube” este atât de ușor pe cât de ușor devine. Efectuați o căutare rapidă în aplicație, faceți clic pe videoclipul care vă interesează, alegeți „Salvați video” sau „Salvați audio”, selectați calitatea videoclipului, apoi elementul este salvat în biblioteca locală de video sau muzică în timp ce automat este convertit pentru a fi compatibil cu dispozitivul dvs. mobil. Nu este nevoie să copiați linkurile și să comutați înainte și înapoi între site-ul YouTube și aplicație, totul este un singur loc.

[ads2]


Aplicația trebuie folosită doar pentru a descărca conținutul pe care îl dețineți sau pe care aveți drepturi de autor, acestea fac parte din Domeniul Public (adică nu există niciun drept de autor sau toate drepturile de autor au expirat integral și irevocabil) sau conținutul a fost publicat sub Licență „Creative Commons” .

Pagina promotionala o gasim accesand acest link.

[ads3]

Utube Video Downloader Gratis
Utube Video Downloader Gratis

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0