Actualizeaza software-ul din pc-ul tau pentru a preveni problemele.

UpdateStar este un instrument software special dezvoltat pentru a ajuta utilizatorii sa verifice mai usor care din programele instalare au nevoie de actualizari, știți și voi ca un program neactualizat poate crea probleme, și nu doar prin eventualele vulnerabilități neacoperite la timp.

Acest utilitar software vă permite să scanați computerul, programul verificand intr-o baza de date online, isi va da seama dacă există actualizări pentru aplicațiile care v-ar putea interesa. Rezultatele vor fi afișate în fereastra principală, împreună cu informații cum ar fi starea, numele , versiunea curentă instalata, precum și data la care a fost găsita actualizarea.

În afară de asta, ar trebui să știi că este posibil să descarcati actualizările detectate prin apasarea doar a unui click de buton, precum și a vizualiza media rating-ului utilizatorilor , la randul dvs. puteti oferi o nota. O privire de ansamblu asupra tuturor instalărilor și actualizărilor pot fi afișate într-o fereastră.

Acest program este la promotie, il puteti avea gratuit vizitand aceasta pagina promotionala, (pagina promotionala alternativa) completam formularul cu numele companiei (sau ce vreti voi)  si adresa de email.

3 Comentarii
 1. Dany 2 ani în urmă

  Valabil doar 10 zile 🙁

  • Andrei 2 ani în urmă

   Salut, Dany!
   Probabil a expirat promoția, eu l-am luat și scrie nelimitat, exact ca în poză.

   • Dany 2 ani în urmă

    L-am dezinstalat,nu este prea bun oricum…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

©2019 

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele
sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account