TuneUp Utilities 2014 – GRATIS pentru 6 luni (promotie)

TuneUp Utilities 2014 – GRATIS pentru 6 luni (promotie)

TuneUp Utilities 2014 este utilitarul cel mai popular si de ce nu, una dintre aplicatiile de top destinate intretinerii si optimizarii sistemului, fiind dotat cu o suita de instrumente inteligente pentru curatarea, optimizarea si repararea PC-ului.[ads2]
TuneUp Utilities 2014 curata acum peste 150 de programe, 28 de funcții Windows, 25 de browsere, eliminand, de asemenea, fisierele duplicate, urme și alte reziduri de ale calculatorului.

TuneUp-Utilities-2014

Functii si caracteristici principale:[ads1]

                 Duplicate Finder (Nou) – veți găsi și șterge cu ușurință fișierele duplicat de pe întregul hard disk, de la fotografii clonate, titluri de muzică, clipuri video, documente, etc., indiferent de ce tipul fișierelor
                Flight Mode (Nou) – in modul avion, puteti opri conexiunile Bluetooth și Wi-Fi, salvand astfel durata de viață a bateriei chiar mai mult decât în modul economic.
                Disk Cleaner – curata sistemul și fișierele temporare rămase de Windows și software 3rd party, rapoarte de avarie (Memory dump), rapoartele de eroare Windows, clustere pierdute, fișierele de instalare, fisiere Cache, Log, fișierele temporare de sistem, backup-uri vechi, Miniaturi, liste “fisiere recente”, etc.
                Cleaner Browser – șterge traseele de date rămase din mai mult de 25 de browsere, inclusiv Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Opera, Safari, etc., eliminand fisiere Cache, Cookie-urile, adresele URL folosite, parolele stocate, baze de date, actualizări, etc.
Live Optimization – imbunătățește procesul de prioritizare a tuturor proceselor devoratoare de resurse, ajutand la oprirea lor, prin:
– Detectarea programelor care nu sunt folosite activ, dar care consuma din resursele procesorului
– Optimizarea resurselor alocate
              Shortcut Cleaner – restabileste ordinea, prin eliminarea comenzilor rapide, inutile, de pe desktop, Meniul de Start și din listele “folosite recent”, cum ar fi fisierele redate în Media Player, documentele deschise în Microsoft Office si care au fost șterse cu mult timp în urmă, etc.
             Registry Cleaner – curata baza de date a registrului Windows, de înregistrări ale valorilor și cheilor lăsate de fișiere, aplicații, foldere sau programe care nu mai există, prin detectarea și de stabilirea erorilor de registry, cum ar fi:
– Intrările de pe care aplicațiile au uitat să le ștearga
– Tipuri de fișiere nevalide, care ar putea duce la probleme cu deschiderea fișierelor
– Intrări orfane ale aplicații instalate, care ar putea duce la probleme de instalare/ dezinstalare.
          Registry Defrag – efectuează o restructurare completă a registrului, rezultand mai puține probleme in accesarea bazei de date, precum și performanța generală îmbunătățită.
         Tweak & Style Up – detineti posibilități unice de personalizare care va transforma vechiul și plictisitorul Windows XP& 7, in ceva nou si elegant. TuneUp ajută la ajustarea a mai mult de 400 setari ascunse ale Windows-ului și altor programe.[ads1]

Pentru a descarca programul TuneUp Utilities 2014 licenta gratuita / serial pentru 180 de zile, accesati urmatorul link: http://dl3.comss.ru/download/tuneuputilities2014-chipcz-180days.exe

Copie link-ul in bara de adrese a browserului!

TuneUp Utilities 2014 – GRATIS pentru 6 luni (promotie)
TuneUp Utilities 2014 – GRATIS pentru 6 luni (promotie)
1 Comment
  1. nu merge domne’…linkul de download redirectioneaza spre prima pagina
    de ce pui cu inmultire la securitate pentru comentarii, e greu, eu nu stiu sa inmultesc

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0