Sticky Password Premium – Licenta Gratis

Deal Score0
Deal Score0

Sticky Password Premium v8.2.3.43 (Win&Mac) – este o aplicatie de gestionare a parolei care va va permite sa controlati mai multe parole si date de contact.

Sticky Password iese in evidenta prin gestionarea parolelor dumneavoastra, oferind de asemenea o serie de functii de securitate care va vor proteja conturile cu o parola.

Sticky Password Pro poate fi controlat mai mult sau mai putin din bara de activitati. Va duceti la pictograma si alegeti Add Acount si completati jurnalul cu detalii referioare la parola in cauza. Aceasta aplicatie este destul de inteligenta si merita sa-o incercati.

Pagina promotionala: link (bitsdujour)

Pagina Promotionala link (comss)

Promotii mai vechi:

Vizitati pagina promotionala, navigati in josul pagini unde se afla un mic formular, completati cu numele si adresa de email apoi apasati butonul indicat la punctul 3.

Licenta este valabila pentru o perioada de 6 luni!

10 Comments
 1. DA00PR-C54EDE-ADDF75 licenta valabila 1 an

 2. Nu mai folositi servicii online de gestionare a parolelor. Nu va ganditi ce o sa se intample cand serverul o sa fie hackuit iar userele si parolele voastre vor intra pe mainile cui nu trebuie ?

  Pentru gestiunea parolelor se foloseste un program care tine baza de date criptata pe propriul PC , care baza de date poate fi si tinuta si pe propriul USB .
  In acest sens folosesc KeePass care este ultra mega performant. Este putin de configurat la el dar dupa ce ii prinzi spilul ai sa vezi cat de convenabil e sa fii stapanul propriei tale vieti online si nu altul. Completez userele si parolele cu un singur buton de mouse (A4tech X7) dupa ce initial am setat tastele CTRL+SHIFT+Z in KeePass sa completeze campurile cu parola si user . Ceea ce este interesant la acest program este ca fenteaza keyloggerele.

  • Ce zici in prima parte a comentariului are logica, cred ca mai bine le salvez pe o foaie de caiet scrise cu pixul, nu e mai bine?

   (nu a fost o gluma, cred ca e cea mai sigura metoda de a tine in siguranta parolele )

 3. Oferta se adreseaza utilizatorilor NOI, exclusiv celor NOI. Kit-ul se instaleaza si apoi alegeti cont nou, nu instalati peste cel existent, nu primiti licenta pe 1 an. Mare atentie la acest aspect. Alegeti cont nou, adresa noua de mail (sa nu fie in sistemul lor) si totul merge ca uns.
  Multumim adminului pentru noutate.

 4. Reply
  fan_steaua_anti_becali mai 6, 2016 at 4:00 pm

  Nu va mai usurati atat pe voi, promotia e valabila, e moca. Sa-i multumim adminului ca ne face o favoare.

  • Reply
   fan_steaua_anti_becali mai 6, 2016 at 4:08 pm

   Nu va mai usurati atat pe voi, promotia e valabila, e moca. Sa-i multumim adminului ca ne face o favoare. Doar 90 de licente luate din 900. E loc pentru toata lumea.

 5. Bag sama că e cam ciochie aci pe la voi

 6. Păi nu prea dibuiesc cum să iei licența aia pentru un an.

 7. Reply
  fan_steaua_anti_becali septembrie 2, 2015 at 2:09 pm

  Am incercat mai multe softuri de acest gen si cel mai mult mi-a placut acesta. Am instalata versiune 8.0.2.43 si sunt extrem de multumit mai ales daca tin cont ca am diverse id-uri pe diverse situri. De multe ori uitam parolele si eram nevoit sa-mi fac alt cont. 🙂 Sper ca firma producatoare sa mai strecoare la promotie o versiune in luna aprilie 2016 pentru a mai putea beneficia de o licenta.

  Leave a reply

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Descarca Legal - 100% Gratis
  Reset Password
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0