Browser Password Recovery Tool de la PC Trek: Gratuit Pentru 6 Luni

Browser Password Recovery Tool de la PC Trek: Gratuit Pentru 6 Luni
RON 00.00 RON 115.68
8.7/10 (Expert Score)
Product is rated as #5 in category Administrare parole

Browser Password Recovery Tool de la PC Trek este un instrument mic și usor de utilizat cu ajutorul căruia puteți recupera rapid toate parolele stocate browser.

Aplicația suporta toate browserele importante cum ar fi Google Chrome sau Mozilla Firefox, sau Avast Secure Browser, Comodo Dragon, SRWare Iron, 360 Browser, Microsoft Edge, Chromium, Opera, Brave, Vivaldi, etc.

Detalii Promoție:

Termeni:
 • Aceasta este o licență gratuită oferita pentru 6 luni
 • Veți obține actualizări gratuite timp de 6 luni
 • Fără suport tehnic gratuit

Cum obținem Browser Password Recovery Tool Gratuit pentru 6 luni?

Descărcați programul pe computer accesând link-ul de mai sus, instalați-l pe computer, apăsați butonul “Activate Now”, apoi în fereasta apărută faceți click pe link-ul ”“Register FREE License for 6 Months”.

Browser Password Recovery Tool
Caracteristici Principale

Caracteristici Principale

Compatibilitate Extinsă:

 • Suportă toate browserele populare, inclusiv Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Internet Explorer, Opera, și multe altele.

Recuperare Rapidă a Parolelor:

 • Permite recuperarea rapidă a parolelor stocate în browser, inclusiv parolele pentru conturile de email, site-uri de socializare, forumuri și alte site-uri web.

Interfață Intuitivă:

 • Oferă o interfață de utilizator prietenoasă și simplă, care face procesul de recuperare a parolelor accesibil chiar și pentru utilizatorii mai puțin experimentați.

Compatibilitate cu Sistemele de Operare:

 • Compatibil cu diverse versiuni de Windows, asigurându-se că utilizatorii pot beneficia de funcționalitățile sale indiferent de versiunea sistemului de operare pe care o utilizează.

Securitate și Confidențialitate:

 • Asigură utilizatorii că parolele recuperate nu sunt trimise nicăieri și sunt afișate numai pe ecranul utilizatorului, păstrând astfel confidențialitatea datelor.

Exportarea Parolelor:

 • Permite exportarea parolelor recuperate într-un fișier, facilitând astfel gestionarea și păstrarea în siguranță a datelor.

Actualizări și Suport:

 • Oferă actualizări regulate și suport tehnic pentru a se asigura că software-ul rămâne eficient împotriva actualizărilor de securitate ale browserelor.

Evaluările editorului și ale utilizatorilor:

8.7Expert Score
8.7 / 10

Instrumentul de recuperare a parolelor de browser de la PC Trek este conceput pentru a ajuta utilizatorii să recupereze parolele pierdute sau uitate stocate în browserul web

Funcționalitate
8.9
Interfață
8.6
Utilizabilitate
8.6
Browser Password Recovery Tool de la PC Trek: Gratuit Pentru 6 Luni
Browser Password Recovery Tool de la PC Trek: Gratuit Pentru 6 Luni
RON 00.00 RON 115.68
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Software Giveaway
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0