Instrumente SecuritateSecuritate

Steganos Online Shield Vpn – Gratuit pentru 1 an

mySteganos Online Shield VPN este un software simplu și eficient VPN / proxy-Anonymizer cu servere in Elveția, Germania, Egipt, Spania, Franța, Japonia, România, Singapore, Turcia, Japonia, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

Steganos Online Shield VPN va îmbunătăți în mod semnificativ viața ta digitală. Expertii in securitate de la Steganos, au dezvoltat un software VPN, care vă permite să utilizați internetul așa cum ar trebui să fie.

 

Cateva din caracteristicile cheie ale acestui program:

 • Protejează conexiune la internet cu criptare AES 256-bit.
 • Previne urmarirea pe retelele sociale gen Facebook,  Twitter.
 • Blocheaza anunturi (Blocks ads)
 • Șterge automat cookie-uri, după navigarea pe internet
 • Afișează dispozitivele din rețeaua dumneavoastră, care ar putea reprezenta o amenințare.
 • Operare simplă prin presetări.
 • Acum include si funcționalitatea Steganos Internet Anonym VPN

O licență de versiune completă a aplicatiei Steganos VPN, va costa  in mod normal $ 29,95, iar versiunea gratuită este disponibilă cu o limitare de 500 MB pe lună . Cu toate acestea exista o promotie speciala care ofera Steganos Online Shield cu licenta gratis pentru 1 an, aceasta ofera 2GB de lățime de bandă pe lună.
Pentru a obține un cod de licență gratuit sau serial pentru Steganos Online Shield, accesați această pagină promotională, introduceți adresa dvs. de e-mail si apăsați butonul (serienummer anfordern), în cazul în care nu ați dori să primiți newsletter-ul Steganos  debifează opțiunea ” Ich mochte zukunftig den Steganos-Newsletter erhalten “.

Dacă aplicația se activeaza pentru doar 6 zile, selectați din meniu “Gestionați licența” și creați un cont. Apoi, dați clic pe “Răscumpărați” și introduceți codul de serie.

După câteva secunde, verifica casuța de email, vei avea un email de la Steganos Software GmbH cu serialul valabil 12 luni pentru Steganos Online Shield VPN.
Descărcați kit-ul de instalare on-line Steganos Online Shield VPN [2.6 MB]: file.steganos.com/sosintdle.exe sau offline de aici [37.2 MB].

steganos-online-shield-cbe

O alta promotie are loc in aceste zile pe aceasta pagina, licenta valabila 1 an cu un total de 60GB.

Tags

6 Comments

  1. Da, dubios.. eu am luat 5 gb pentru 3 dispozitive. Probabil promotia a fost valabila pentru o perioada scurta de timp.
   Acum am incercat si eu sa ma conving de ce zici, si intradevar acum zice 2 gb pentru 3 luni.

 1. Steganos este bun, merge bine netul numai ca chiar si premium, ai doar 5 GB /luna ceea ce mi se pare destul de putin dat fiind ca in 2 zile de browsing relaxat am consumat deja peste 200MB . Daca te mai uiti si pe youtube sau faci browsing intensiv sari de 3-400MB/zi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close