Web Analytics Made Easy - StatCounter
Instrumente Securitate

Seed4.Me VPN – Gratuit

Seed4.Me VPN – Gratuit pentru 1 an

Seed4.Me VPN este un serviciu care te ajută sa navighezi anonim pe internet Virtual Private Network (VPN) sau un serviciu pentru a debloca Internetul, pentru a vă proteja datele sau pentru a avea acces la site-uri web restricționate din punct de vedere geografic.

Instrumentul VPN este disponibil atât pentru platforme desktop (Windows și Mac OS), cât și pentru platforme mobile (Android, iPhone și iPad)

Dezactivați cenzura internetului

Acest serviciu VPN poate fi utilizat pentru a ocoli cenzura internetului în țări precum China, Cuba, Iran, Siria, Rusia, Emiratele Arabe Unite și multe alte țări care împiedică accesul liber al paginilor web la nivel mondial.

Software-ul falsifică locația în timp ce vă ascunde activitatea de internet și vă permite să aveți libertatea completă pe internet .

Protejați-vă pe WiFi

Dacă vă deplasați foarte mult și vă conectați în mod constant la Internet prin Wi-Fi public în aeroporturi sau cafenele, atunci acest software VPN va fi de ajutor pentru a vă proteja atunci când accesați internetul prin intermediul unei rețele publice nesigure.

Serviciul VPN Seed4.Me va cripta și proteja traficul web în timp ce sunteți conectat la Internet printr-o conexiune publică.

Streaming oriunde în lume
Dacă locuiți sau călătoriți într-o țară care nu oferă servicii de streaming precum Hulu sau Netflix, puteți utiliza acest instrument anonim VPN pentru a ocoli acest blocaj.

Modul în care funcționează este simplu. Acest serviciu VPN vă permite să modificați cu ușurință adresa dvs. IP, împiedicând pe oricine să știe unde sunteți cu adevărat în lume.

V-ați putea conecta la acest VPN în timp ce vă aflați la Chennai și treceți adresa IP din Chicago, făcând astfel sa se creadă ca traficul de Internet vine din Chicago.

În prezent, serviciul oferă servere în 17 țări: SUA, Marea Britanie, Canada, Franța, Rusia, Elveția (torrent-friendly), Suedia (torrent friendly), Ucraina, Olanda, Spania, , Israel și Coreea de Sud.

Seed4.Me VPN acceptă toate tipurile de sisteme de operare și dispozitive, pornind de la Windows, MacOS, iPhone, iPad și altele.

Seed4.Me VPN abonament gratuit 1 an:

Nu trebuie decat sa va creati un cont nou pe seed4.me/users/register, iar in dreapta unde este casuta ”Promo code” completati cu unul din urmatoarele coduri promoltionale:OCTSD1YEAR,CHOLLOMETRO 

Se va activa abonament gratis pentru 1 an

https://www.youtube.com/watch?v=UW7ICiOMBsQ
Seed4.Me VPN - Gratuit_mocasoft.ro

Seed4.Me VPN abonament GRATUIT pentru 6 luni

Numai pentru ziua de azi, dezvoltatorul acestui serviciu VPN oferă un abonament gratuit de 6 luni, tot ce trebuie să faceți este să vizitați pagina dezvoltatorului și să faceți clic pe link-urile disponibile pentru a descărca programul de instalare pentru desktop și dispozitive mobile.

De exemplu, faceți clic pe linkul “Available on Windows” pentru a descărca programul de instalare pentru sistemul dvs. Windows 10 sau Windows 7. După descărcarea fișierului de instalare, finalizați instalarea și lansați software-ul.

Dați clic pe butonul ‘Continue’ , apoi selectați o locație a serverului VPN, iar în fereastra următoare faceți clic pe opțiunea ” No thanks, I’ll use it for free”, aceasta va activa abonamentul gratuit de 6 luni.

Sau:
Download pentru Windows –  https://seed4.me/app/getLatest/windows
Download pentru Mac OS – https://seed4.me/app/getLatest/macos
Download pentru iOS – https://itunes.apple.com/app/id860180339

Promotie valabila doar pentru utilizatori noi, programul este preactivat 6 luni!

Tags

11 Comments

 1. Salut MIHAI — Multumesc pt raspunsul prompt + imagini edificatoare ….Rezolvat problema …Tardiv – dar pe principiul mai bine mai tarziu decat niciodata – folosit acest VPN /1 AN cu cod PROMO –Foarte multumit , locatii multiple , cu setari corecte vezi IPV4 Samd …ce sa zic – activat acum*—- mai vedem la anul ?!? — sTAI am uitat – am actualizat si DRIVER BOOSTER la PRO — Apreciez efortul depus / prin notificare ,,,,.Multumesc

  1. Multumesc mult pentru aprecieri, zipa!
   Daca mai ai orice intrebare legat de vreo promotie, incercam impreuna sa ii gasim raspunsul 🙂

   Nu uita sa ditribui articolul sau articolele care ti-au placut (sau promotiile care te-au ajutat), asa ne poti ajuta sa crestem si sa oferim in continuare informatii de calitate!

 2. Am utilizat acest vpn in anii trecuți, pare destul de ok. Am creat în cont nou, dar atenție ! Pentru activarea contului și confirmarea emailului am fost redirecționat către o pagină de phishing… după cum mi-a afișat antivirusul BitDefender.. A mai întâlnit cineva problema asta ?

 3. Salut Mihai – o mica problema la inregistrare = invalid promo code ??/si sunt in reactie rapida —doar ce ai afisat promotia ….putem gasi un cod promo valid ? MULTUMESC

 4. Salut MIHAI – descarcat programul ,activat , valida promotia 1AN – Testat fb….Acuma am si eu o intrebare – nu am vazut limita de trafic ….de genul atat GB /lunar ….
  si alta – este neaparat configurarea manuala retea PPT VPN pe windows 10 ?
  adica -dupa instalare am conectat cu email si parola /in caseta -am ales o locatie din lista si apare conectat in locatia aleasa cu IP …. merge …sau nu e bine ? vezi mai sus …
  Sigur – aspecte tehnice care exced subiectul ofertei promo …. Apreciez efortul depus..
  Multumesc

   1. OK. – trafic.viteza – problema lamurita . Cum ramane cu setarea / configurarea manuala recomandata pe site ? este necesara crearea unei conexiuni VPN -separat de conexiunea banda larga Windows ?-
    pt. buna functionare acestui program ?

 5. Am descarcat acest program .L-am activat ,iar dupa o ora au spus ca ,,licenta expirata,, care e neserios ??????? M-am dezabonat si dezinstalat prog. imediat. Inca odata rog seriozitate.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close