Simple for Facebook Pro Gratuit

Simple for Facebook Pro Pretul normal al acestei aplicatii este de 7.49 lei, acum insa il putem avea gratuit direct din Magazin Play. Partea proasta esta ca  mai ramas doar o zi din aceasta promotie, asa ca.. e bine sa va grabiti!

Despre aplicatie:

Simple for Facebook Pro este un wrapper pentru Facebook mobil. Simplu include accesul la mesajele Facebook fără a fi necesară instalarea Facebook Messenger.

Simple include mai multe teme colorate, are capacitatea de a bloca reclamele și multe altele. Simple este cel mai rapid și cel mai blând cu resursele ambalaj pentru Facebook din Magazinul Play.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Toolbox eXtreme Gratis

Toolbox eXtreme Gratis ( Android App) Toolbox eXtreme Un pachet de instrumente pentru smartphone-ul tau …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *