Runtastic Push-Ups Workout PRO Gratuit (Android)

Runtastic Push-Ups Workout PRO Gratuit (Android)

Fii mai puternic și fa mai multe flotari cu aplicația Runtastic Push-Ups Workout PRO!

Aplicația Runtastic Push-Ups Workout PRO transformă dispozitivul Android înntr-un antrenor personal. Fie că sunteți pe cale să începeți, fie că sunteți deja un fan al antrenamentelor cu greutatea corpului, veți fi încântați. Utilizați aplicația pentru a vă întări și tonifica mușchii oriunde, oricând. Nu este nevoie de sală de gimnastică sau echipament – trebuie doar să începeți! Un plan de instruire dezvoltat științific vă ghidează spre obiectivul dvs. În plus, uitați să numărați repetările: senzorul de proximitate din telefonul smartphone / tablet contează în mod fiabil toate flotarile. Te concentrezi doar pe forma ta!

Runtastic Push-Ups Workout PRO Gratuit (Android)

Programul este gratuit pentru 2 zile in Magazin PLay, oricine doreste il poate instala gratuit daca viziteaza Pagina Promotionala.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Toolbox eXtreme Gratis

Toolbox eXtreme Gratis ( Android App) Toolbox eXtreme Un pachet de instrumente pentru smartphone-ul tau …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *