RoboForm Everywhere – licenta gratis pentru 1 an !

RoboForm Everywhere – licenta gratis pentru 1 an !

RoboForm Everywhere GRATUIT pentru 1 an, promotie Limitata.

Câte parole încercați să vă amintiți? Între conturile de email, cele de banking, paginile pentru carțile de credit și multe altele, nu e deloc greu să vă imaginați că aveți o groază de date de login pe care trebuie să vi le amintiți. Dar dacă nu vreți sp vă scrieți parolele pe o hartie și să vă periclitați astfel siguranța datelor, ce puteți face? Pentru început, puteți avea o copie a programului RoboForm Everywhere!

Acum este mai ușor ca niciodată să vă logați în paginile web favorite și în aplicații. RoboForm face procesul foarte ușor prin salvarea automată, iar apoi prin introducerea numelui de utilizator și a parolei. Trebuie doar să faceți un click și procesul de login este ca și cum ați salva o pagină web la favorite. Nu va mai trebui să vă aduceți aminte sau să tastați vreo parolă. Generatorul de parole RoboForm creează parole sigure aleatorii de orice lungime pentru fiecare pagină web în parte, făcându-le mai sigure.

Folosiți funcția RoboForm Identities pentru a stoca în siguranță numele dvs., adresa, emailul, cărțile de credit și alte date personale. Trebuie doar să faceți click pe RoboForm Identity pentru a completa formularele web automat. Economisiți timp fără să trebuiască să tastați inutil!

Roboform este un manager de parole si completeaza formulare web.

Roboform automatizeaza introducerile de parola enervante si completarea formularelor de pe internet.

Poti completa chiar si cele mai mari formulare de pe website-uri cu doar un click.

Pentru a descarca gratis RoboForm Everywhere pentru un an trebuie sa vizitam pagina promotionala si sa apasam butonul verde ”Get Roboform Everywhere for Free”[ads1]

[ads2]

Instructiuni de aplicare a Licentei:

Download RoboForm de aici: www.roboform.com/download
În timpul instalării alegeți opțiunea Everywhere
Odată instalat, faceți clic pe pictograma RoboForm din bara de instrumente, apoi Help>Activate
Introduceti numele Dvs., apoi codul de inregistrare (serialul pentru RoboForm Everywhere) : DFP-7JD-MKP-85Z
Faceți clic pe “Submit” și urmați instrucțiunile rămase

Actualizat :

o noua promotie pentru acest program se desfasoara la aceasta pagina promotionala, tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati oagina promotionala sa copiati codul de acolo urmand intructiunile de aplicare a licentei.

RoboForm Everywhere – licenta gratis pentru 1 an !
RoboForm Everywhere – licenta gratis pentru 1 an !
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Software Giveaway
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0