RAUM Reverb Gratis

Deal Score0
Deal Score0

RAUM – Plugin Reverb Gratis!

RAUM de la Native Instruments este capabil să simuleze orice tip de spațiu acustic. Poate recrea ecouri abstracte și ambianțe uriașe la fel de bine. Schimbarea dintre diferite tipuri de reverbe este rapidă și ușoară, datorită interfeței de utilizare a plugin-ului, care nu are accesorii.

[ads4]

Native Instruments oferă și un voucher electronic de 25 EUR / USD: HOHOHOLIDAYS. Voucherul poate fi utilizat în magazinul online NI. Expiră la 31 ianuarie 2020.

Pentru a solicita o copie gratuită a reverbului RAUM, conectați-vă la contul dvs. de utilizator Native Instruments (sau creați unul nou) și accesați pagina promotionala. Faceți clic pe butonul GET RAUM și urmați instrucțiunile. Este necesara o adresa de email valida. De asemenea, va trebui să instalați software-ul de gestionare a licențelor Native Access pe computer.

[ads3]

Native Instruments oferă și un voucher de 25 € valabil pentru orice achiziție din magazinul lor online. Aplicați codul promoțional HOHOHOLIDAYS la finalizare pentru a obține reducerea. Voucherul nu poate fi utilizat pentru achiziționarea de produse hardware, actualizări software sau produse care sunt deja în ofertă specială. Dacă nu este utilizat, cuponul va expira la 31 ianuarie 2020.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Descarca Legal - 100% Gratis
   Logo
   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart