MediaDimo DVDmate – Gratis

MediaDimo DVDmate – Gratis

MediaDimo DVDmate este un program de conversie care poate citi si copia DVD-uri (disc / ISO / folder) fără pierderi de calitate si la o viteză de 6 ori mai mare.

[ads4]

Ca un program profesionist de conversie a DVD-urilor, DVDmate permite utilizatorilor să convertească conținutul DVD-urilor în diferite formate ca MP4, MOV, MKV, FLV, F4V, AVI etc., sau să extragă conținut audio din conținutul DVD-ului sursă și să salveze ca MP3, AC3, etc. În ceea ce privește rezultatul de ieșire, mai mult de 180 de formate video și audio sunt acceptate, inclusiv formate video SD / HD / 4K, și diverse dispozitive pot fi setate direct ca profil de ieșire, cum ar fi dispozitive mobile, televizoare, editoare, dispozitive VR etc. Nu se limitează la discurile DVD, acest convertor DVD acceptă alte tipuri de conținut DVD. DVD și fișier imagine ISO pot fi importate pentru conversie.

[ads3]

Pagina promotionala o gasim la capatul acestui link, in pagina promotionala suntem instiintati ca promotia este valabila pana la data de 30 iunie 2019, eu am incercat licenta azi 18.12.2019 si a functionat 🙂

Promotie alternativa: https://www.ifrmovie.com/thanksgiving-free-giveaway

MediaDimo DVDmate – Gratis
MediaDimo DVDmate – Gratis
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0