Back-up & Recuperare

QILING Disk Master Standard – Licenta Gratis

QILING Disk Master Standard -Licenta Gratis pentru 1 an

QILING Disk Master este un utilitar de sistem cuprinzător, care are ca scop să vă ofere toate instrumentele și funcțiile necesare pentru backupul conținutului unității hard-disk și pentru gestionarea discurilor și partițiilor.

O cantitate impresionantă de caracteristici pentru gestionare a discurilor
Cu o multitudine de instrumente avansate, această aplicație vă poate ajuta să mutați, să redimensionați, să creați, să formatați, să ștergeți și să recuperați partiții, să migrați conținutul de pe un SSD pe un HDD și invers. De asemenea, aveți posibilitatea să creați copii de rezervă pentru imagini, muzică, e-mailuri, aplicații, videoclipuri, să le păstrați protejate folosind parole și chiar să programați copii de siguranță zilnice, săptămânale și lunare.

În plus, utilitarul vă permite să creați RAM și discuri virtuale și chiar discuri de urgență, să verificați sănătatea hard-disk-ului, să efectuați teste de suprafață, să restaurați computerul într-o stare anterioară, să clonați sistemul dvs. actual și să îl rulați din alte locații, precum și șterge definitiv fișierele.

Pagina promotionala: http://idiskhome.de/zeitschrift-aktion-9sdf7/

Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close