ProDRENALIN V1 cu licenta gratis pentru 1 an

Camerele de acțiune sunt grozave pentru captarea celor mai uimitoare aventuri ale vieții. Fie pe teren sau la mare, ori in aer. Dar, de multe ori camerele sunt supuse la șocuri grele și vibrații în timp ce captează acțiunii. Acest lucru duce adesea la inregistrari cu acel tremurat care strica tot farmecul.[ads2]
Mai mult decât atât distorsiunile cauzate de lentila extremă cu unghi larg de acțiune cama nu este întotdeauna de dorit.
ProDRENALIN este un instrument simplu și accesibil pentru a elimina automat acel fisheye & perspective distortion, stabilizing, correcting rolling-shutter, si chiar de-noising.
Vei fi uimit cât de bine arata materialul filmat cu camera de acțiune optimizat prin ProDRENALIN![ads1]

Vreau mai mult? Ce zici de usoara corecție de culoare, ajustarea luminozității / contrastului, și rotire video! Videoclipul optimizat este apoi redat în formatele standard gata pentru a fi partajate online.[ads1]

Pentru a obtine licenta gratuite a acestui program trebuie sa vizitam pagina promotionala, si sa ne cream un cont completand formularul respectiv. Confirmati adresa de email facand click pe link-ul trimis, urmatorul email va contine licenta / serialul pentru inregistrarea ProDRENALIN.

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

©2019 MOCASOFT / Descarca legal - 100% gratis

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele
sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account