ProDRENALIN serial Gratis

SaveSavedRemoved 0

ProDRENALIN V1 cu licenta gratis pentru 1 an

Camerele de acțiune sunt grozave pentru captarea celor mai uimitoare aventuri ale vieții. Fie pe teren sau la mare, ori in aer. Dar, de multe ori camerele sunt supuse la șocuri grele și vibrații în timp ce captează acțiunii. Acest lucru duce adesea la inregistrari cu acel tremurat care strica tot farmecul.
Mai mult decât atât distorsiunile cauzate de lentila extremă cu unghi larg de acțiune cama nu este întotdeauna de dorit.
ProDRENALIN este un instrument simplu și accesibil pentru a elimina automat acel fisheye & perspective distortion, stabilizing, correcting rolling-shutter, si chiar de-noising.
Vei fi uimit cât de bine arata materialul filmat cu camera de acțiune optimizat prin ProDRENALIN!

Vreau mai mult? Ce zici de usoara corecție de culoare, ajustarea luminozității / contrastului, și rotire video! Videoclipul optimizat este apoi redat în formatele standard gata pentru a fi partajate online.

Despre promotie
Nume produs:ProDRENALIN V1
Pagina oficiala: https://www.prodad.com/
Pagina promotionala:Link
Descarca MediafireWin 32 / 64MAC

Instructiuni despre obtinerea si activarea licentei:

Vizitati pagina promotionala si completati tabelul cu datele solicitate.

Notă:

Când completați formularul, asigurați-vă că, în secțiunea PRODUSE, selectati doar pentru ProDRENALIN V1!


În continuare va trebui să vă confirmați adresa de e-mail. ProDAD vă va trimite un e-mail ce va contine un link pe care trebuie să faceți clic.

Când faceți clic pe acel link, cheia dvs. de licență vă va fi afisata pe ecran; salvati aceasta cheie de produs, deoarece veți avea nevoie pentru activarea programului.
După ati salvat serialul, descarcă și instalează ProDRENALIN. După instalare, rulați programul și înregistrați-l cu cheia. Vi se va cere să îl înregistrați prima dată când îl rulați.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0