MiniTool MovieMaker Gratuit

8.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #4 in category Video Editor

MiniTool MovieMaker este un software de editare video gratuit, care permite utilizatorilor să creeze și să editeze videoclipuri cu ușurință. Acesta oferă o interfață simplă și intuitivă, care face procesul de editare video accesibil chiar și pentru cei fără experiență în acest domeniu.

Cu MiniTool MovieMaker, utilizatorii pot importa fișiere video și audio din diverse surse, inclusiv camere video, telefoane mobile sau alte dispozitive media. Apoi, aceștia pot tăia și uni clipuri, pot adăuga efecte de tranziție, pot ajusta luminozitatea și contrastul, pot aplica filtre și efecte speciale, pot adăuga subtitrări și pot sincroniza sunetul cu imaginea.

Software-ul este compatibil cu formatele video cele mai comune, cum ar fi MP4, AVI, MOV, MKV, etc. și permite exportarea videoclipurilor finale într-o varietate de formate, inclusiv MP4, AVI, WMV, MOV și GIF.

MiniTool MovieMaker este un software ușor de utilizat, care oferă o gamă largă de instrumente pentru editarea videoclipurilor, astfel încât utilizatorii pot crea filme de înaltă calitate cu efort minim. De asemenea, oferă tutoriale video pentru a ajuta utilizatorii să se obișnuiască cu interfața și să înceapă să editeze videoclipuri cât mai repede posibil.

1

MiniTool MovieMaker Giveaway

Detalii promoție
Termeni și Condiții:
 • Aceasta este o licență de 6 luni
 • Primiți actualizări gratuite timp de șase luni
 • Fără suport tehnic gratuit
 • Trebuie să valorificați cheia de licență înainte ca această ofertă să se încheie
2

Pașii necesari pentru obținerea și activarea licenței gratuite

Instrucțiuni

Descarcați și instalați programul pe computer.

Lansați-l, apoi copiați și lipiți codul de licență MiniTool MovieMaker pentru a-l înregistra.

MiniTool MovieMaker Gratuit
3

Caracteristici MiniTool MovieMaker

Caracteristici
 • Interfață intuitivă: MiniTool MovieMaker are o interfață ușor de folosit, cu o organizare clară și un design prietenos, ceea ce face ca procesul de editare video să fie simplu și rapid.
 • Efecte video: MiniTool MovieMaker vine cu o serie de efecte video uimitoare, cum ar fi tranzitii, filtre, suprapuneri de text și sunet, care pot fi adăugate în cadrul proiectului pentru a îmbunătăți aspectul și calitatea videoclipului.
 • Instrumente de editare: MiniTool MovieMaker vine cu instrumente de editare puternice, cum ar fi tăierea, divizarea, ajustarea vitezei, rotația și inversarea, care permit utilizatorilor să modifice videoclipul în funcție de preferințele lor.
 • Suport pentru diferite formate video: MiniTool MovieMaker poate importa și exporta o varietate de formate video, inclusiv MP4, AVI, MOV, MKV, și multe altele, astfel încât utilizatorii să poată lucra cu diferite tipuri de fișiere video.
 • Export în diferite formate: MiniTool MovieMaker permite exportarea videoclipului final în diferite formate, cum ar fi MP4, AVI, WMV, MOV și multe altele, și permite utilizatorilor să ajusteze setările de export pentru a obține cel mai bun rezultat.
 • Colaborare ușoară: MiniTool MovieMaker permite utilizatorilor să creeze videoclipuri împreună, datorită funcției sale de partajare a proiectelor. Utilizatorii pot partaja proiectele lor cu alți membri ai echipei, care pot edita videoclipul și pot lăsa feedback.
 • Compatibilitate cu Windows 11: MiniTool MovieMaker este compatibil cu Windows 11 și este optimizat pentru a funcționa bine pe acest sistem de operare.
4

Evaluarile utilizatorului și ale editorului

Adaugă evaluarea
8.5Expert Score
8.5 / 10

În general, MiniTool MovieMaker este un instrument grozav de editare video, perfect pentru oricine dorește să creeze videoclipuri cu aspect profesional fără a cheltui mult timp sau bani. Este ușor de utilizat, versatil și vine cu o gamă largă de funcții care vă pot ajuta să vă dați viață ideilor.

Funcționalitate
8.2
Interfață
9
Utilizabilitate
8.4
MiniTool MovieMaker Gratuit
MiniTool MovieMaker Gratuit
RON 00.00 RON 277,08

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0