MSTech Easy Desktop Organizer Gratis

SaveSavedRemoved 0

Cei mai mulți dintre noi păstrăm scurtăturile de fișiere, foldere și aplicații utilizate frecvent pentru acces rapid. De cele mai multe ori, vom ajunge la un desktop dezordonat, confuz.

MSTech Easy Desktop Organizer vă ajută să aveți acces la fișierele, folderele și comenzile rapide, în timp ce aveți un desktop curat și organizat. Puteți crea un număr nelimitat de ferestre pe desktop, să le afișați sau să le ascundeți după cum aveți nevoie. Păstrați cu ușurință fișierele, folderele și comenzile rapide nelimitate clasificate după stilul dvs. doar prin glisarea și fixarea lor pe ferestre.

[ads3]

Fiecare fereastră are un instrument de căutare încorporat, care vă permite să găsiți mai ușor și mai rapid fișierul sau folderul dorit.

În plus, puteți gestiona imagini de fundal / fundaluri de pe desktop direct prin intermediul software-ului. De asemenea, vă puteți bucura de descărcarea de imagini de fundal gratuite de înaltă calitate (HD) de pe site-ul MSTech.

[ads4]

Pagina promotionalao gasim aici, promotie valabila 5 zile!

Descarca MSTech Easy Desktop Organizer: MSTechEasyDesktopOrganizer_1.0.0.0_Setup

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0