Movavi Video Editor 14 SE Licenta Gratis

Movavi Video Editor SE Gratuit

Movavi Video Editor este un program de calculator ce permite utilizatorilor să editeze fisiere video cu efecte speciale.

[ads4]

Movavi Video Editor oferă o cronologie a clipurilor editate și puteți adăuga sau înregistra coloană sonoră, puteti sa inserați titluri text personalizat. Puteți alege, de asemenea, dintr-o varietate de filtre, tranziții și efecte speciale: arata patru clipuri video pe un ecran cu efect Split Screen, imita zoom aparat de fotografiat, schimba fundalul cu efect Key Chroma, face clipul dvs. sa arate ca un film vechi, puteti adauga si efectul picture-in-picture.

Caracteristici Cheie:

Editare video – Rotire și decupați video, adăuga muzică, modifica volumul, adăuga subtitrări, taie si lipeste clipuri!
Crearea video 3D – crea propriul film 3D!
Capturarea video – Captură video de la TV-tuner și camere DV, înregistrare video în direct. Mai mult decât atât, puteti readuce la viata filmele vechile  stocate pe casete VHS cu instrumentele noastre de captare VHS!
Capturarea Audio – Captură live audio: muzică, voce sau orice!
Aplicarea de filtre și efecte – Consolidarea filmelor cu filtre profesionale, cum ar fi înlăturare zgomote, Brightness / Contrast, Gamma, și multe altele.
Crearea de slideshow – Crearea unui slideshow frumos de imagini sau adăugați imagini cu efecte la începutul și / sau la sfârșitul videoclipului.

[ads1]

Pentru a descarca si obtine gratuit Licenta / Serialul pentru Movavi Video Editor 14 SE, trebuie sa vizitam pagina promotionala, completam cu numele si adresa de email si apasam butonul galben ”Get an activation key”.

[ads2]

Download: 13025_2_MovaviVideoEditor14PE_CB.exe 

Dacă nu ați primit un e-mail cu licenta/ serialul, verificați folderul spam!

 

Movavi Video Editor 14 SE Licenta Gratis
Movavi Video Editor 14 SE Licenta Gratis
1 Comment

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0