DVDFab Media Player Licenta Gratis

DVDFab Media Player Licenta Gratis

DVDFab Media Player este un media player care acceptă filme DVD și Blu-ray, pe lângă imaginile ISO și tipurile de fișiere media uzuale, cum ar fi WMV, Flash, Real și Apple Media, AVI, MPEG, AMV, MP3 și FLAC.

Cu o interfață curată și intuitivă care adoptă aspectul plat modern, invitându-vă să deschideți fișiere sau foldere de pe discul local, unitățile detașabile sau imaginile montate.

Dacă deschideți un dosar cu mai multe tipuri de fișiere pentru a crea o listă de redare, puteți solicita instrumentului să elimine toate elementele media nevalide. În plus, puteți afișa o previzualizare cu cadre extrase din diferite puncte ale filmului, reglați cantitatea de cadre și micșorați-le pentru a le vedea pe toate, pentru a sari ușor la o anumită parte a videoclipului sau pentru a realiza capturi de ecran.

Si asta este doar o mica parte din ce ne poate oferi DVDFab Media Player 3, pagina promotional ao gasim accesand acest link, pagina este in limba germana, completati cu adresa de email in campul mentionat.

key.DVDFabMediaPlayer va fi atsat in email-ul sosit impreuna cu instructiunile de inregistrare.

DVDFab Media Player Licenta Gratis
DVDFab Media Player Licenta Gratis
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0