Medal of Honor Pacific Assault – Joc Full Gratis

Medal of Honor Pacific Assault – Joc Full Gratis

Puneți-vă în ghetele lui Tom Conlin, soldat plătit, si treceti prin bătăliile iconice ale celui de-al doilea război mondial. Lucrați singur sau cu ajutorul membrilor echipei pentru a-și îndeplini misiunile. Pe măsură ce membrii echipei dobândesc experiență, își dezvoltă propriile personalități și luptă mai eficient. Acest first-person-shooter oferă misiuni incredibile, arme și vehicule care vă pun în mijlocul luptei.

Daca sunteți interesat, descarcați / instalați si lansați clientul origin de pe desktop-ul (Windows / Mac), apoi căutați Medal of Honor Pacific Assault și adăugați jocul în bibliotecă. Deoarece aceasta este o oferta limitată disponibila doar pentru utilizatorii origin, doritori trebuie să dețină un cont EA, și pentru a juca jocul trebuie să instalați clientul origin pe sistemul dvs. Windows sau Mac.

De asemenea, din browser-ul dvs. accesați această pagină promotionala, sau aici – faceți clic pe “Add to Game Library” și conectați-vă cu contul dvs. EA. Odată ce jocul este în biblioteca, este al dvs pentru totdeauna sau până când EA isi va închide serverele.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Fallout RPG Gratuit pe Steam

Fallout RPG Gratuit pe Steam Bethesda își sărbătorește cea de-a 20-a aniversare oferind gratuit jocul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *