McAfee AntiVirus Plus 2015 – Licenta Gratis

McAfee AntiVirus Plus 2015 - Licenta Gratis

McAfee – una dintre cele mai mari companii in materie de software de securitete ofera McAfee AntiVirus Plus 2015 Gratuit pentru o perioada de 6 luni.

[ads2]

Fiind o suita de securitate puternica, în măsură să ofere o protecție proactivă împotriva virușilor, troieni, rootkits, spyware, adware și alte elemente malware care ar putea infecta sistemul de operare. Cu mii de virusi noi creati în fiecare zi, actualizarile traditionale nu mai sunt de ajuns. De aceea Mcafee adăugat tehnologia Active Protection. Această caracteristică exclusivă analizează instantaneu și blocheaza noile amenințări emergente, dar si multe altele, pentru a va convige de capacitatea acestui program il puteti testa acum 6 luni Gratuit.[ads1]

Pagina promotionala o gasim aici, apasati butonul rosu *Download Now* si urmati instructiunile (oferta e valabila doar pentru conturile noi)

Cu sprijinul D-lui. Popica Florin

McAfee AntiVirus Plus 2015 – Licenta Gratis
McAfee AntiVirus Plus 2015 – Licenta Gratis
1 Comment
  1. acest antivirus a fost cumparat de intel si s-a dorit sa se numeasca intel security ,dar dupa cum se vede denumirea…. a ramas cea clasica,este un antivirus performant ,l-am folosit un an de zile si am foast foarte multumit,cu mult peste clasicile avg,avast,avira.

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0