Web
Analytics
Securitate

Licente Gratis pentru Malwarebytes Anti-Malware Premium

Licente Gratis pentru Malwarebytes Anti-Malware Premium

Malwarebytes Anti-Malware, probabil cel mai bun program anti-malware despre care unii utilizatori nu ar concepe o protectie completa fara acest program, altfel spus este foarte bine ca pe langa antivirus, firewall sa fie si acest Malwarebytes Anti-Malware instalat, de multe ori acest program ajuta mai mult decat un antivirus traditional.

Zilele trecute cand am deschis pc-ul mi-a aparut urmatorul mesaj:

malwarebytes

Țin sa spun ca spre rusinea mea foloseam o licenta piratata 🙂 , am ales “I purchased my key” apoi “Next”, si asa am obtinul o licenta pe viata pentru acest ninunat program, mai apoi la sugestia d-lui Dragan am facut sapaturi am am aflat ca Malwarebytes Company desfasoara o campanie “Amnesty Program” prin care ofera tuturor celor care folosesc Malwarebytes Anti-Malware cu licenta piratata, dar si celor care instaleaza pentru prima data acest program licente pe viata sau pe un an.

Deci, daca alegeti I’m not sure where I got my key, or I downloaded it from the Internet” veti primii o licenta valabila 1 an, iar daca alegeti ” I purchased my key” veti primii o licenta pe viata (Lifetime License).

Descarca Malwarebytes Anti-Malware Gratuit: mbam-setup-2.1.8.1057.exe

 

Malwarebytes Anti-Malware

Marcin Kleczynski a explicat decizia intr-un post pe forumul companiei pentru a citi accesati urmatorul link: https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/169811-i-would-like-my-money-back/#entry972346

Multumim, Domnului Dragan pentru indrumare!

Tags

15 Comments

 1. Buna ziua !
  Am testat cateva zile programul Malwarebite am avut si licenta pe viata insa datorita unor erori din PC-ul persoanl a trebuit sa reinstalez intreg Windows-ul. Si…cum va dati seama am pierdut absolut toate datele. Intrebarea pe care a am e daca ma puteti indruma cum sa obtin din nou licenta pentru acest minunat program. Multumesc anticipat!
  O zi buna tuturor!

  1. Salut Cristian!
   am patit si eu la fel ca si tine, dupa ce am instalat windows-ul am pus Malwarebytes cu licenta piratata 😀 , dupa ce am introdus licenta mi-a aparut fereastra in care ma intreaba cum am obtinut licenta, eu am ales “I purchased my key” si uite asa am rezolvat problema

 2. Salut Mihai – respect pt. munca depusa .Sunt abonat prin e-mail de mult timp la acest site . problema este ca /in ultimul timp/ primesc defazat cu 24 h /maai tarziu/ notificarile promotionale —-ergo -cand vreau sa testez promotia , inevitabil link/promotie expirata …. foarte frustrant…
  Este adevarat ca MOCASOFT — dar cred ca ma dezabonez —-si mai intru din cand in cand sa vad ce mai este nou/si poate cad pe o promotie valida ….
  O zi buna

 3. Multumesc pt. raspuns /orientare – am dezactivat notificari email / activat Notificari push …..
  Rezultat – email NU – Notificari Instant nu ? Nota – Am dezactyvat si si adguard blocker pe acest site….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close