iflix VIP – cont gratis pentru 1 an

SaveSavedRemoved 0

Bucurați-vă de acces nelimitat la mii de emisiuni TV și filme – iflix Originals, LIVE sport, Snackables și multe altele. Obțineți 1 an de acces la iflix VIP cu 100% Cod Voucher gratuit. Această ofertă este disponibilă numai pentru utilizatorii din indonezia, dar si utilizatorii din întreaga lume pot beneficia și de acest serviciu gratuit.

[ads4]

Iflix este un serviciu video la cerere (VOD) axat pe piețele emergente. Sediul său global se află în Kuala Lumpur, Malaezia. Site-ul servește ca platformă digitală de găzduire și distribuție pentru emisiunile și filmele de televiziune occidentale, Asia și Orientul Mijlociu, obținute prin parteneriate cu mai mult de 150 de studiouri și distribuitori de conținut din întreaga lume, inclusiv Metro-Goldwyn-Mayer, Disney, Warner Bros., Paramount, NBC Universal, Fox, CBS, BBC, Sony Pictures și Discovery.

[ads2]

Dacă sunteți din indonezia, nu mai e nevoie sa folosiți vpn, dacă sunteți din orice alta parte a lumii atunci e necesar sa folosiți unul din serviciile de mai jos.
Utilizați orice VPN (puteți utiliza HOLA VPN, ZPN sau VPN Gate)
Hola VPN: https://hola.org/
ZPN: https://zpn.im/pages/vpn-for-indonesia
Portalul VPN: https://www.vpngate.net/en/
și conectați-vă la proxy-ul / IP-ul indonezian
Accesați pagina următoare:
https://piay.iflix.com/voucher/validate
Utilizați codul de voucher freeiflixid și faceți clic pe butonul ”Redeem”


Creați un cont iflix și gata.
Bucurați-vă de accesul gratuit la iflix VIP de 1 an gratuit

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0