iBeesoft Data Recovery cu Licență Gratuită

SaveSavedRemoved 1
RON 00.00 RON 226,81
RON 00.00 RON 226,81

iBeesoft Data Recovery – Program de recuperare a datelor sigur și eficient vă ajută să recuperați toate fișierele șterse, fișierele formatate sau datele pierdute de pe computer, carduri SD, hard disk extern sau alte dispozitive de stocare.

iBeesoft Data Recovery este o soluție sigură și eficientă de recuperare a datelor si vă ajută să vă recuperați fișierele șterse, formatate sau pierdute de pe computer, hard disk extern, SSD, USB, card de memorie, cameră digitală etc. poate recupera rapid și ușor documente, imagini, muzică, video, e-mail etc.. Software-ul de recuperare a fișierelor șterse este 100% sigur și eficient. Această recuperare de date de hard disk restaurează datele sterse din greseala, formatarea, coruperea hard disk-ului, atacuri malware, în special noul Petya și WannaCry Ransomware, accidente de sistem, operarea necorespunzătoare sau alte motive. interfața ușor de utilizat vă permite să efectuați recuperarea datelor pe Windows extrem de usor.

1

iBeesoft Data Recovery Giveaway

Detalii giveaway

Apasă aici!

iBeesoft Data Recovery Cod de licență: EI3JF-MYUC6-WSK79-7I6GN-YS586

Termeni:
  • Licență gratuită pentru 1 an
  • Fără actuări gratuite.
  • Fără suport tehnic gratuit
2

Cum obținem licență gratuită pentru iBeesoft Data Recovery

Instrucțiuni

Descarcați și instalați programul pe computer.

Vizitați pagina promoțională, completați cu adresa de email si apasati butonul Free Get License.

iBeesoft Data Recovery Licenta Gratis

Instalați programul pe computer si înregistrați-l cu serialul primit.

iBeesoft Data Recovery Giveaway
3

Caracteristici și repere

Caracteristici

iBeesoft Data Recovery este un program de recuperare a datelor care poate fi utilizat pentru a recupera fișierele șterse sau pierdute de pe dispozitivele de stocare a datelor, cum ar fi hard disk-uri, USB-uri, carduri SD, telefoane mobile și altele. Printre caracteristicile cheie ale iBeesoft Data Recovery se numără

  • Suport pentru diferite tipuri de fișiere: iBeesoft Data Recovery poate recupera o gamă largă de tipuri de fișiere, inclusiv documente, fotografii, videoclipuri, fișiere audio, fișiere arhivate și altele.
  • Suport pentru diferite tipuri de dispozitive: programul poate fi utilizat pentru a recupera date de pe o varietate de dispozitive, cum ar fi hard disk-uri, USB-uri, carduri SD, telefoane mobile și altele.
  • Interfață ușor de utilizat: interfața programului este intuitivă și ușor de utilizat, ceea ce face ca recuperarea datelor să fie accesibilă chiar și pentru utilizatorii fără experiență în domeniul IT.
  • Tehnologie avansată de scanare: iBeesoft Data Recovery utilizează o tehnologie de scanare avansată pentru a căuta și a recupera fișierele pierdute sau șterse, permițând recuperarea datelor într-un mod rapid și eficient.
  • Previzualizare fișiere: Programul permite previzualizarea fișierelor găsite înainte de a le recupera, astfel încât utilizatorul să poată selecta doar fișierele relevante și să evite recuperarea fișierelor inutile.
  • Flexibilitatea opțiunilor de recuperare: iBeesoft Data Recovery oferă diferite opțiuni de recuperare, astfel încât utilizatorii pot alege modul de recuperare potrivit pentru situația lor specifică. De exemplu, programul poate fi utilizat pentru a recupera date dintr-un anumit folder, sau poate fi utilizat pentru a recupera toate fișierele de pe un anumit dispozitiv.
4

Evaluarile editorului si ale utilizatorilor

Adaugă evaluare
8.3Expert Score
8.3 / 10

iBeesoft Data Recovery este un program eficient și ușor de utilizat pentru recuperarea datelor pierdute sau șterse de pe diverse dispozitive de stocare a datelor, oferind suport pentru o gamă largă de tipuri de fișiere și opțiuni de scanare și recuperare flexibile.

Funcționalitate
8
Interfață
9.4
Utilizabilitate
7.4
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0