Hasleo Data Recovery Professional Gratis

Deal Score0
Deal Score0

Hasleo Data Recovery V5.1: este un software de recuperare de date, puternic și fiabil pentru a rezolva problemele de pierdere a datelor, fie că ați șters anumite date accidental, sau ati formatat o unitate de disk ori sa intamplat ceva si nu va mai puteti accesa datele. Cu doar trei pași, puteți recupera fișierele pierdute de pe hard disk-ul, hard disk-ul extern, unitatea flash USB, cardul SD, camera digitală, telefonul mobil, playerul MP3 / MP4 și alte suporturi de stocare. Și puteți recupera toate fișierele pierdute de pe unitatea criptată Windows BitLocker.

[ads2]

Hasleo Data Recovery Pro vă permite să recuperați nu numai datele pierdute de pe computer, laptop sau hard disk, dar și recuperați datele pierdute de pe dispozitive de stocare externe, cum ar fi un hard disk extern, unitatea flash USB, cardul de memorie SD, dispozitiv digital, telefon mobil sau alte suporturi de stocare.

Pagina promotionala o gasim acceand acest link.

[ads3]

Notă: cheia de licență și fișierul de instalare vor fi trimise automat la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o. Cheia de licență este destinată numai utilizării computerului de uz personal, necomercial. Utilizarea acestei licențe în cadrul oricărei organizații sau în scop comercial este strict interzisă.

Hasleo Data Recovery All Editions acceptă toate tipurile majore de fișiere, inclusiv fotografii, e-mailuri, videoclipuri, documente, audio, arhive, desene inginerești și multe altele. Diverse motive pot duce la pierderea datelor. Hasleo Data Recovery vă poate ajuta să recuperați datele din cauza ștergerii, formatării, inaccesibilității a datelor, virusarea, operarea necorespunzătoare, sau alte motive necunoscute. Vă garantează cel mai sigur mod de a vă recupera datele pierdute sau șterse.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Descarca Legal - 100% Gratis
   Logo
   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart