Glary Utilities Pro – Licenta Gratis

SaveSavedRemoved 7
Glarysoft
RON 00.00 RON 82,71
RON 00.00 RON 82,71

Glary Utilities Pro – este un program all-in one de instrumente pentru personalizarea, curățarea și optimizarea a sistemului de operare Windows. Software-ul conține un set de instrumente de control prin calculator, optimizarea de memorie și registru, programe de dezinstalarea și de a restabili de fișiere. Glary Utilities vă permite să împărți și fuziona fișiere mari, cripta și decripta datele, căuta fișiere duplicat, șterge complitly fișiere, etc Software-ul este stabil și de performanță și, de asemenea, are o interfață simplă și ușor de utilizat.

1

Glary Utilities Professional Giveaway – Licenta Gratis

Detalii promotie

Apasa aici

Nume: mocasoft
Cod de licenta: 3788-6167-9582-6222-6668
Conditiile promotiei
 • Obțineți o licență pe viață, numai pentru uz casnic (personal)
 • Fără asistență tehnică gratuită
 • Actualizările versiunilor noi sunt disponibile prin instalare manuală
2

Instructiuni pentru obtinerea si activarea licentei gratuite

Instructiuni

Vizitati pagina promotionala si completati cu adresa de email campul mentionat in poza de mai jos:

Glary Utilities Pro Giveaway

In scurt timp veti primi un email in casuta de email specificata, acesta va contine serialul pentru inregistrarea programului.

Glary Utilities Pro serial key

Apoi tot ce aveti de facut este sa descarcati Glary Utilities Pro de pe pagina oficiala, sau din link-ul pus la dispozitie de noi si sa-l inregistrati cu serial-ul primit.

Glary Utilities Professional - Licenta Gratis
3

Caracteristici cheie

Caracteristici
 • Registry Cleaner: Glary Utilities PRO include un registry cleaner care scanează registry Windows pentru intrări nevalide eliminândule, pentru a îmbunătăți performanța sistemului.
 • Disk Cleaner: Disk cleaner al software-ului scanează computerul pentru fișiere nedorite și fișiere temporare care ocupă spațiu valoros pe hard disk. Eliminând aceste fișiere eliberează spațiu și îmbunătățește performanța sistemului.
 • Manager de dezinstalare: Glary Utilities PRO include un manager de dezinstalare care permite utilizatorilor să vizualizeze și să elimine programele care nu mai sunt necesare. Acest lucru poate ajuta la eliberarea spațiului pe disc și la îmbunătățirea performanței sistemului.
 • Manager de pornire: Managerul de pornire al software-ului permite utilizatorilor să vadă și să gestioneze programele care sunt setate să ruleze automat la pornirea computerului. Acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea timpului de pornire a computerului și la îmbunătățirea performanței sistemului.
 • Optimizator de memorie: Glary Utilities PRO include un optimizator de memorie care eliberează memorie care nu mai este utilizată de sistem. Acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea performanțelor computerului și a-l face să funcționeze mai eficient.
 • File Shredder: Tocătorul de fișiere al software-ului permite utilizatorilor să ștergă în siguranță fișierele, astfel încât acestea să nu poată fi recuperate. Acest lucru poate ajuta la protejarea informațiilor sensibile împotriva recuperării de către alții.
 • Criptare fișiere: Glary Utilities PRO include o funcție de criptare a fișierelor care permite utilizatorilor să-și cripteze fișierele pentru a-și proteja informațiile sensibile.
 • Manager meniu contextual: Managerul meniului contextual al software-ului permite utilizatorilor să vizualizeze și să gestioneze elementele care apar în meniul contextual atunci când un utilizator face clic dreapta pe un fișier sau folder.
 • Eraser de melodii: caracteristica software-ului de ștergere a melodiilor permite utilizatorilor să șteargă urmele activității lor pe computer pentru a-și proteja confidențialitatea.
Detalii tehnice
Dezvoltat deGlary Soft
Dimensiune fișier:19,9 mb.
Spațiul ocupat după instalare:62,9 mb
Tip configurare:Offline installer
Categorie:Intreținere & Optimizare
Sistem de operare:Windows 11 / 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
4

Evaluarile editorului si ale utilizatorilor

Adauga evaluare
8 Total Score

Functionalitare
8.5
Interfată
9
Utilizabilitate
8
Add your review  |  Read reviews and comments
10 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Zemana AntiMalware Premium License for Free
  …zemana-antimalware-premium-for-3-months-for-free/

 2. Se poate face update ulterior la aceasta versiune gratuita ?

  • buna seara!
   Nu am inteles exact, ai o versiune mai veche si vrei sa o actualizezi la versiunea din promoitie?
   Aceasta promotie se refera la versiunea Glary Utilities Pro v.5.132.0.158
   Versiunea prezentata in promotie fiind cea mai noua!

 3. Pe ultima versiune la dezinstalare au introdus si scanare ramasite?

 4. Multumim.

 5. Cum se poate sa instalezi daca nu este un link sau cum se poate descarca nu am probat vreau sa vad si daca se poate pentru configurarea DVR pe telefon !

 6. inca e valabila oferta. uninstaler-ul nu are functie de scanare gunoaie

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0