Emsisoft Anti-Malware 9 – Licenta Gratis pentru 6 luni

SaveSavedRemoved 0

Emsisoft Anti-Malware versiunea 9 gratuit acum intr-o promotie pentru 6 luni, promotia insa se adreseaza doar cetatenilor rusi, asta e un lucru rau, partea buna insa este ca exista servere proxy pe care le putem folosii pentru a beneficia si noi ceilalti de aceasta minunata promotie.

Emsisoft Anti-Malware monitorizează toate programele active in timp real pentru comportament periculos (Behavior Blocking) si poate detecta troieni, viermi, viruși, bots, rootkits, și alte programe nocive, fără actualizări zilnice. Emsisoft Anti-Malware , de asemenea, ofera protectie împotriva backdoors, keyloggers, rootkits, spyware, adware, trackingCookies.

Licenta gratis este oferita de ComputerBild doar pentru cetatenii rusi, pentru cei care nu sunt din rusia  Folosiți proxy-uri de mai jos sau folositi Google pentru alte adrese.

www.gatherproxy.com/proxylist/country/?c=Russian%20Federation

spys.ru/free-proxy-list/RU/

www.proxynova.com/proxy-server-list/country-ru/

Pentru a schimba proxy in firefox intram la Options – Advanced, navigam la tabul Network apoi Settings…, bifam Manual proxy configuration

Schimbare proxy Firefox

 

Dupa ce am schimbat proxy, accesam urmatoarea pagina promotionala: http://www.emsisoft.com/ru/order/thirdparty/cobi1409/ , completam micul formular cu Nume, Adresa de email, si in ultimul camp alegeti o parola, ca in poza de mai jos:

Emsisoft Anti-Malware 9 Free 6 Months Serial Key

De aceasta promotie poate beneficia doar conturile noi, de aceea daca aveti un cont Emsisoft va trebuie sa folositi o adresa noua de email.

2014-10-10_22h07_53

Dacă totul merge bine, vei primi un e-mail în timp de câteva minute de la Emsisoft <automail@www.emsisoft.com> care conține un link de activare, pentru a activa contul dvs., precum și cheia de licență gratuită pentru Emsisoft Anti-Malware 9. Faceți clic pe care link-ul de confirmare pentru a debloca contul dvs. de utilizator.

2014-10-10_22h10_19

Descarcă si instaleaza Emsisoft Anti-Malware 9 accesand acest link direct . Utilizați serialul pe care l-ați primit pentru a debloca versiunea completă. Vă rugăm să rețineți, cheia de licență trebuie activata în termen de 3 luni, altfel, va expira.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0