DVDFab Video Converter – Licenta Gratis

DVDFab Video Converter – Licenta Gratis

DVDFab Video Converter este un program conceput pentru a vă ajuta să transformați fișierele video în FLV, MKV, MP4, TS, M2TS și WMV.

[ads2]

Dar, de asemenea, poate extrage fluxul audio și îl salvează în AAC, MP3, WAV și WMA.

Interfața instrumentului este curată și intuitivă. Adăugarea fișierelor în coadă se poate realiza cu ajutorul browserului de fișiere sau al funcției “drag and drop”. Este posibil să lucrați cu mai multe intrări în același timp.

Lista de fișiere afișează numele sursei și formatul, timpul de redare, mărimea, codecul audio și video, împreună cu rezoluția fiecărui clip. Dacă preferați setările implicite, tot ce trebuie să faceți este să specificați profilul de ieșire și directorul, pentru a începe operația de conversie.

[ads1]

În caz contrar, puteți modifica proprietățile audio și video în ceea ce privește codecul, metoda de codare, rezoluția, rata cadrelor, calitatea, dezinflaționarea, rata de biți, rata de eșantionare, modul de canal și nivelul volumului. Setările pot fi restabilite la valorile implicite.

În plus, puteți previzualiza videoclipuri într-un media player încorporat și puteți încărca subtitrări, redimensiona și decupa filme, schimba limba de interfață.

Aplicația de conversie video are nevoie de o cantitate foarte mare de resurse de sistem pentru a finaliza o activitate în timp rezonabil. Este foarte receptiv, include un fișier de ajutor și oferă o bună imagine și o calitate a sunetului.

DVDFab Video Converter – Licenta Gratis:

[ads1]

Pagina promotionala o puteti gasi accesand acest link, sau acesta.

DVDFab Video Converter – Licenta Gratis
DVDFab Video Converter – Licenta Gratis
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0