Download RoboForm Everywhere cu Serial/Licenta Gratuita

SaveSavedRemoved 0
$00.00 $23.88
$00.00 $23.88

RoboForm Everywhere [pentru PC, Mac, Android, & iOS]

Câte parole încercați să vă amintiți? Între conturile de email, cele de banking, paginile pentru carțile de credit și multe altele, nu e deloc greu să vă imaginați că aveți o groază de date de login pe care trebuie să vi le amintiți. Dar dacă nu vreți sp vă scrieți parolele pe o hartie și să vă periclitați astfel siguranța datelor, ce puteți face? Pentru început, puteți avea o copie a programului RoboForm Everywhere!

Acum este mai ușor ca niciodată să vă logați în paginile web favorite și în aplicații. RoboForm face procesul foarte ușor prin salvarea automată, iar apoi prin introducerea numelui de utilizator și a parolei. Trebuie doar să faceți un click și procesul de login este ca și cum ați salva o pagină web la favorite. Nu va mai trebui să vă aduceți aminte sau să tastați vreo parolă. Generatorul de parole RoboForm creează parole sigure aleatorii de orice lungime pentru fiecare pagină web în parte, făcându-le mai sigure.

Folosiți funcția RoboForm Identities pentru a stoca în siguranță numele dvs., adresa, emailul, cărțile de credit și alte date personale. Trebuie doar să faceți click pe RoboForm Identity pentru a completa formularele web automat. Economisiți timp fără să trebuiască să tastați inutil!

Paginapromotionala o gasim accesand acest link. Promotie valabila 2 zile!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0